Gündem Magandalar işçileri bıçakladı

Magandalar işçileri bıçakladı

Paylaş
Magandalar işçileri bıçakladı

Adana'da dar sokakta yol vermeyen servis minibüsünü durduran motosikletli saldırganlar, 2 işçiyi bıçaklayıp kaçtı

Bir şekerleme firmasına ait servis minibüsünü kullanan C.K., Gülbahçe Mahallesi’nden aldığı işçilerle Şakirpaşa Mahallesi’ndeki fabrikaya doğru yola çıktı.

Servis minibüsü Obalar Caddesi’nde ilerlerken, üzerinde 2 kişi bulunan plakasız motosiklet, hızla gelerek aracı sollamak istedi. C.K., dar yolda kaza yapmamak için motosiklete geçiş izni vermedi.

Sollama yapamayan motosiklet sürücüsü, birkaç dakika sonra sollama yapıp, minibüsün önünde durdu. C.K.’yı araçtan indiren motosiklet sürücüsü ile yanındaki arkadaşı, sürücüyü dövmeye başladı.

Arkadaşlarını kurtarmak isteyen 19 yaşındaki Muhammed Ada ile 22 yaşındaki Serkan Çevik minibüsten inip olaya müdahale etti. Ada ile Çevik’in müdahalesi üzerine servis sürücüsünü bırakan saldırganlar, yanlarında taşıdıkları bıçakları çekerek işçilere yöneldi.

Bıçaklı saldırıda Muhammed Ada sağ elinden, Serkan Çevik ise sırt ve sağ bacağından yaralandı. Olayı fark edip müdahale eden çevredekilerin tepkisi üzerine saldırganlar motosiklete binerek kaçtı.

Yaralılar Muhammed Ada ile Serkan Çevik, Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili açıklama yapmak istemeyen Ada ile Çevik, "Ufak bir tartışma, önemli bir şey değil" diye konuştu. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Fatih KARAÇALI/DHA