Magazin 03 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Altın bilezikleri kim aldı? Bu hafta kim elendi?

03 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Altın bilezikleri kim aldı? Bu hafta kim elendi?

Paylaş
03 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Altın bilezikleri kim aldı? Bu hafta kim elendi?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta Nursel Ergin'in sunuculuğuyla devam ediyor. Gelinim Mutfakta seyircileri ise günlük puan durumunu merak ediyor. Gelinim Mutfakta 03 Haziran Cuma günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı? Nursel Ergin bugün kaç puan verdi? Bu hafta kim elendi? Altın bilezikleri kim aldı? Haftanın birincisi kim? 03 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu...

Gelinim Mutfakta 03 Haziran Cuma günü hız kesmeden devam ediyor. Peki, 03 Haziran Cuma günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı? Nursel Ergin bugün kaç puan verdi? Bu hafta kim elendi? Altın bilezikleri kim aldı? Haftanın birincisi kim? 03 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu...

Haberin Devamı

03 HAZİRAN CUMA GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM?

Haftanın son günü kayınvalidelerden en yüksel puanı alıp çeyrek altının sahibi olmaya hak kazanan isim Emel oldu.

03 HAZİRAN CUMA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Bu hafta boyunca kayınvalidelerden en yüksek puanı alıp altın bileziklerin sahibi olan gelin Aslıhan ve Damla oldu. Final haftasına sayılı günler kala gelinler kendi arasında bilezikleri nasıl bölüşeceğine karar veremediği için 5 altın bilezik bir sonraki hafta devretti.

Bu durumda final haftasında 20 altın bilezik değil 25 altın bilezik verilecek.

BU HAFTA KİM ELENDİ?

Bütün hafta boyunca en az puanı alıp elenen gelin Emel oldu. Gelinim Mutfakta programına bu hafta veda eden ikinci gelin Senanur oldu.

GELİNİM MUTFAKTA GÜNLÜK PUAN DURUMU

Damla yemeği yaparken yaptıkları hata yüzünden -2'şer puan ceza aldı.

Nuray hanım ve Aslıhan'ın çantasında telefon bulunduğu için diskalifiye edilecekti fakat telefon otel sahibinin çıktığı için diskalifiye edilmekten vazgeçildi.

Haberin Devamı