Magazin 06 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Altın bilezikleri kim aldı? Bu hafta kim elendi?

06 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Altın bilezikleri kim aldı? Bu hafta kim elendi?

Paylaş
06 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Altın bilezikleri kim aldı? Bu hafta kim elendi?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta Nursel Ergin'in sunuculuğuyla devam ediyor. Gelinim Mutfakta seyircileri ise günlük puan durumunu merak ediyor. Gelinim Mutfakta 06 Mayıs Cuma günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı? Nursel Ergin bugün kaç puan verdi? Bu hafta kim elendi? Altın bilezikleri kim aldı? Haftanın birincisi kim? 06 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu...

Gelinim Mutfakta 06 Mayıs Cuma günü hız kesmeden devam ediyor. Peki, 06 Mayıs Cuma günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı? Nursel Ergin bugün kaç puan verdi? Bu hafta kim elendi? Altın bilezikleri kim aldı? Haftanın birincisi kim? 06 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu...

Haberin Devamı

06 MAYIS CUMA GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM?

Haftanın son günü kayınvalidelerden en yüksel puanı alıp çeyrek altının sahibi olmaya hak kazanan isim Damla ve Senanur oldu. Çekilen kura sonucu çeyrek altının sahibi Senanur oldu. 

06 MAYIS CUMA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Bu hafta boyunca kayınvalidelerden en yüksek puanı alıp altın bileziklerin sahibi olan gelin Miyase oldu. 

BU HAFTA KİM ELENDİ?

Bütün hafta boyunca en az puanı alıp potaya kalan gelinler Senanur ve Gözde oldu. En düşük puanı alan gelin Gözde olduğu için bu hafta Gözde ve kayınvalidesi Emine yarışmaya veda etti. 

GELİNİM MUTFAKTA GÜNLÜK PUAN DURUMU

 Bugün tatlıyı yaparken Gözde kurabiye un koymadığı için -2 ceza puan aldı.