Magazin 11 Mart Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi? Altın bilezikleri kim aldı?

11 Mart Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi? Altın bilezikleri kim aldı?

Paylaş
11 Mart Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Günün birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi? Altın bilezikleri kim aldı?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta Nursel Ergin'in sunuculuğuyla devam ediyor. Gelinim Mutfakta seyircileri ise günlük puan durumunu merak ediyor. Gelinim Mutfakta 11 Mart Cuma günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı? Bu hafta kim elendi? Altın bilezikleri kim aldı? Nursel Ergin bugün kaç puan verdi? 11 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu...

Gelinim Mutfakta 11 Mart Cuma günü hız kesmeden devam ediyor. Peki, 11 Mart Cuma günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı? Altın bilezikleri kim aldı? Bu hafta kim elendi? Nursel Ergin bugün kaç puan verdi? 11 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu...

Haberin Devamı

11 MART CUMA GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM?

Haftanın son günü kayınvalidelerden en yüksel puanı alıp çeyrek altının sahibi olmaya hak kazanan isim Miyase oldu.

11 MART CUMA GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Bu hafta kayınvalidelerden en yüksek puanı alıp altın bilezikleri alan isim Yeşim oldu.

BU HAFTA KİM ELENDİ?

Bu hafta kayınvalidelerden en düşük puanı alıp elenme postasına Hasret ve Fatma girdi. En düşük puanı Fatma aldı ve elenen isim Fatma oldu.

GELİNİM MUTFAKTA GÜNLÜK PUAN DURUMU

Miyase: 19

Fatma: 14

Yeşim: 17

Hasret: 15