70’li yılların Yeşilçam’ını hatırlatıyor

Selim Soydan-Hülya Koçyiğit çiftinin kızları Gülşah, nam-ı diğer Güllüşah, Yeşilçam’da 70’li yıllarda fırtına gibi esmişti. İlerleyen yıllarda evlenip sinemayı bırakmıştı.
22 Eylül 2025 , Pazartesi 07:00
POSTA MAGAZİN
Kanal D’nin yakında başlayacak yeni dizisi Güller ve Günahlar’da ‘Kader’i oynayan Yade Arayıcı, Gülşah Alkoçlar’ın çocukluğuna ikizi kadar benziyor. Dizide ‘Kader’ yaşadığı dramla ekran başındakileri hem ağlatacak hem de “Bir çocuğun kaderini annesi mi çizer?” sorusunu sorduracak.
Haberin Devamı
Murat Yıldırım’ın başarılı iş insanı ‘Serhat’, Cemre Baysel’in ise fakir mahallenin cesur ve dobra kızı ‘Zeynep’ rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı dizide; Oya Unustası, Gülenay Kalkan, Serdar Orçin, Emel Çölgeçen, Ahmet Saraçoğlu ve Aleyna Solaker rol alıyor.
BUNLARI DA OKUYUN
Tarladan sofralara taze toprak kokusuyla geliyor: Yılın 12 ayı üretiliyor, tabak süslemelerinin vazgeçilmezi oluyor
Filiz Özkol ile haftalık burç yorumları - 05.10.2026
Ekim ayı burç yorumları! Filiz Özkol duyurdu
Kestane çizilir mi, çizilmez mi? Pamuk gibi yumuşacık olması için böyle yapmak gerekiyormuş
Tam kıvamında havuç tarator tarifi! Saatler geçse de sulanmıyor




