Magazin Açelya Akkoyun paylaştı: 16 yıl biter 17 başlar

Açelya Akkoyun paylaştı: 16 yıl biter 17 başlar

Paylaş
Açelya Akkoyun paylaştı: 16 yıl biter 17 başlar

Son olarak 'Doksanlar' adlı dizide rol alan ve o dönemden beri ekranlarda görünmeyen Açelya Akkoyun, eşiyle 16'ıncı evlilik yıl dönümlerini Instagram'dan yayınladığı fotoğrafla kutladı.

Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ve zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Açelya Akkoyun, son olarak evlilik yıl dönümü paylaşımıyla gündem oldu.

Haberin Devamı

2006'da Enis Cergel ile dünyaevine giren oyuncu Açelya Akkoyun, 2009 yılında da kızı Alya Deniz'i kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Mutlu evliliği devam eden 49 yaşındaki ünlü isim, evlilik yıl dönümünü, şu sözlerle kutladı:

"16 yıl biter, 17 başlar! Bugün ikinci doğum günüm 5 Temmuz... 16 yılı evlilikle bitirdik, tanışma 18 yıl... Daha nice yıllara benim güzel gönüllüm, güzel kalplim... Çevresine, kendisine 'Daha ne katarım?' diye her gün kalbi çarpan sevgilim, eşim, dostum, arkadaşım... Canım kızımın canım babası, canımız... Hep beraber nice yıllarımız olsun. Sizi çok seviyorum... Bizi çok seviyorum."

İKİ EVLİLİK YAPTI

Öte yandan Açelya Akkoyun, ilk evliliğini 1998 ile 2002 yılları arasında meslektaşı Civan Canova ile gerçekleştirmişti. Akkoyun, daha sonra 2006'da Enis Cergel ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin, 13 yaşında Alya Deniz adında bir kızı bulunuyor.

Haberin Devamı