Magazin Açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Ceren Hindistan kimdir? Ceren Hindistan kaç yaşında?

Açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Ceren Hindistan kimdir? Ceren Hindistan kaç yaşında?

Paylaş
Açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Ceren Hindistan kimdir? Ceren Hindistan kaç yaşında?

Son günlerde açıklamalarıyla gündeme gelen Ceren Hindistan ile ilgili haberler ilgiyle takip ediliyor. "Sevgilim çocuk istiyor" diyen oyuncu Ceren Hindistan, "Şu an düşünmüyorum" cevabını verse de çocuk doğurma ile ilgili şartları ile dikkatleri çekti. Peki Ceren Hindistan kimdir? Ceren Hindistan sevgilisi kim? Ceren Hindistan kaç yaşında? İşte Ceren Hindistan ile ilgili bilgiler...

Ceren Hindistan, kızı Arya Rima'nın babasından 2016 yılında olaylı şekilde ayrılmış, bu ayrılık uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Son günlerdeki açıklamalarıyla da gündemden düşmeyen Ceren Hindistan ile ilgili aramalar hızlandı.

Haberin Devamı

"Hayatımda gördüğüm en mükemmel erkek" dediği sevgilisi ile 4 Şubat'ta Maldivler'e giden Ceren Hindistan "Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ama şu an düşünmüyorum. Çünkü kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorlum çektim. İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam" şeklinde konuşmuştu.

CEREN HİNDİSTAN KİMDİR?

Ceren Hindistan, 27 Şubat 1989 tarihinde Ankara'da doğdu. Aslen Kars, Sarıkamışlı olan Ceren Hindistan, Ankara Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi mezun oldu. 2007 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasına katılıp son 10 finalistlerinden oldu. Yarışma sonrası yönetmen Abdullah Oğuz'un teklifi ile kendisinden bir yaş büyük abisi ile İstanbul'a yerleşti ve aldığı eğitimler ardından dizi filmlerde oynadı.

Haberin Devamı

2012 yılında senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı, Fatma Girik, Serdar Gökhan, Murat Ünalmış gibi isimlerin başrollerini paylaştığı "Babalar Ve Evlatlar" dizisinde 'Zeynep' karakterini canlandırdı. Ceren Hindistan, 2013 yılının en çok konuşulan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde" Hürrem Sultan'ın sadık cariyesi olan Ahsen Hatun karakterine hayat verdi.

2013 yılında sadece 4 bölüm oynatılan ve finalsiz biten "Firuze" adlı dizide başrollerini Ceren Hindistan (Firuze), Haluk Piyes (Demir), Ceyda Ateş (Suzan), Fırat Çelik (Oğuz) ve Engin Şenkan (Cemal) oynuyorlardı.

2014 yılında senaristliğini Mahinur Ergun'un yaptığı "Aşktan Kaçılmaz" adlı dizi filmde Berk Oktay, Pelin Akil, Çağdaş Onur Öztürk ile başrolleri paylaştı. Ceren Hindistan, en büyük çıkışını 2008 yapımı dizisiyle yaptı. Burak Özçivit, Selim Gülgören ve Engin Şenkan gibi isimlerle başrolü paylaşan güzel oyuncu, İsmet karakteriyle adından söz ettirdi. Uzun süredir ekran projelerinden uzak olan Ceren Hindistan’ın Arya Rima Aslan isimli bir kız çocuğu var.