Magazin Alev Aydın kimdir, aslen nereli? Halsey’in sevgilisi Alev Aydın kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Alev Aydın kimdir, aslen nereli? Halsey’in sevgilisi Alev Aydın kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Paylaş
Alev Aydın kimdir, aslen nereli? Halsey’in sevgilisi Alev Aydın kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Alev Aydın, 94. Oscar törenleri sonrasında gerçekleşen after partisinin ardından magazin dünyasının en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Ünlü şarkıcı Hasley’in sevgilisi olarak tanınan Alev Aydın’ın ne iş yaptığı, kaç yaşında olduğu ile ilgili araştırmalar, Demet Akalın’ın Halsey’in kıyafetine yorum yapmasıyla yoğunlaştı…

Alev Aydın’ın sevgilisi Halsey, Oscar töreninin ardından katıldığı after partide giydiği iddialı kıyafetiyle adından söz ettirdi. Demet Akalın’ın “Bunlar kocalarına ne giyiyorlar yatakta acaba yatakta. Hayır her şey meydanda bir de!”  yorumuyla ortalık kızışırken, Halsey’in sevgilisi Alev Aydın kaç yaşında, ne iş yapıyor? soruları da magazin severler tarafından araştırılmaya başlandı…

Haberin Devamı

ALEV AYDIN KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Alev Aydın hakkında internet dünyasında çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Alev Aydın’ın çocukluk senelerinde Giresun'da fotoğrafı olduğu için buralı olduğu düşünülüyor. Bununla birlikte, çocukluk döneminde ise Suudi Arabistan, New York, Antalya olduğu fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaştığı da biliniyor.

HALSEY’İN SEVGİLİSİ ALEV AYDIN NE İŞ YAPIYOR?

Alev Aydın’ın senarist olduğu biliniyor. 2017 yılında 'Controller and HipMen: Los Angeles' ve 'Small Shots' sinema filmlerinin senaristliğini yaptmıştır. Diğer yandan 'Cruel Hearts', 'Lonely Boy', 'Mother Hen' gibi filmlerde de imzası bulunuyor.

2019 yılından bu yana birlikte olan Alev Aydın ve Halsey çiftinin 2021 yılında 'Ender Ridley' isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.  

HALSEY KİMDİR?

Tam adı 'Ashley Nicolette Frangipane' olan Halsey, 29 Eylül 1994 tarihinde ABD'nin New Jersey eyaletinin Edison kentinde dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Şarkı yazmaya 17 yaşında başlayan Halsey, 2014 yılında Astralwerks adındaki müzik şirketi ile bir anlaşma imzalayarak, ilk mini albümü olan 'Room 93'ü çıkardı.

İlk albümü olan Badlands'da Room 93'ü izleyerek 2015’te piyasaya sürüldü. Halsey, anne tarafından Macar, İtalyan, İrlandalı ve baba tarafından Amerika-Afrika kökenli olan Halsey, 14 yaşında akustik gitara geçmeden viyola, keman ve viyolonsel çaldı.

16 ya da 17 yaş civarlarında ona bipolar bozukluk teşhisi konuldu. 18 yaşında, mâli problemlerle karşılaştı ve müzik, kirasını ödemek için bir yol oldu. Çeşitli sahne isimleri altında farklı kentlerde çok sayıda akustik gösteriler yapan şarkıcı, son olarak lakabı olarak Halsey'yi seçti.