Magazin Alpay 55 yıllık müzikal yolculuğu sahneye taşınıyor

Alpay 55 yıllık müzikal yolculuğu sahneye taşınıyor

Paylaş
Alpay 55 yıllık müzikal yolculuğu sahneye taşınıyor

Türk pop müziğin duayen yorumcusu Alpay, 55. sanat yılını sahnede kutluyor. Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında 09 Ağustos’ta müzikseverlerle buluşacak olan Alpay, uzun bir süredir ekibiyle birlikte bu özel geceye hazırlanıyor.

Yılların eskitemediği efsane sanatçı Alpay zamana kafa tutuyor. 87 yaşındaki usta, Kuruçeşme Açıkhava’ya özel repertuar hazırlıklarını sürdürürken gerçekleştireceği canlı performansıyla da büyük merak uyandırıyor. 

Haberin Devamı

 ALPAY’IN 55 YILLIK MÜZİKAL YOLCULUĞU SAHNEYE TAŞINIYOR

Zamansız şarkılarının yanı sıra hikâyeleriyle de geceyi ısıtacak olan Alpay, 55 yıllık sanat hayatını sığdıracağı sahnesinde her yaştan müzikseverle zamanda yolculuğa çıkacak. Gitar konçertolarıyla 60’lara, “Fabrika Kızı”yla 70’lere, “Hatıralar Hayal Oldu” ile 80’lere götürecek. Usta sanatçı 7 dilde şarkılarıyla ve tangolarıyla sunacağı müzik ziyafetinde şarkılarına özel şovlarıyla da görsel zenginlik sunacak.

 “ALPAY’A SAYGI ALBÜMÜ” ÇIKIYOR

Türk pop müziğin efsane ismi Alpay, birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı proje albümüyle de 55. sanat yılını taçlandırıyor. Efsane Alpay şarkılarının seslendirildiği albüm de ilk kez Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde duyulacak. Alpay, proje albümünde yer alan sanatçı dostlarını misafir edeceği Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sürpriz düetleriyle de unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Haberin Devamı