Magazin Aşka Dair filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?

Aşka Dair filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?

Paylaş
Aşka Dair filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?

Aşka Dair filmi 26 Temmuz Salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Hasan Doğan’ın oturduğu filmin başrolünde ise Alper Saldıran ve Tuğba Melis Türk oturuyor. İşte Aşka Dair filmi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Aşka Dair filmi saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkarken, romantik komedi türündeki yapım sinemalardan sonra ilk defa televizyon ekranlarında yer alıyor. Peki, Aşka Dair filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi? İşte filme ilişkin tüm ayrıntılar…

Haberin Devamı

AŞKA DAİR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Çok aşık olduğu ve ilk aşkı olan Furkan’dan aldatıldığını düşündüğü için ayrılan İpek, ondan sonra da kimseye âşık olmamış ancak kendisine ilgi gösteren Cengiz ile evlilik yoluna girmiştir.

İpek, en yakın arkadaşı Simge ile Cengiz’in evde olmadığı gün nişanlısına doğum günü sürprizi hazırlamak üzereyken, Cengiz’i başka bir kadın ile görür.

Yaşadığı bu ikinci aldatılmanın ardından İpek depresyona girerken Simge kafasını dağıtması için onunla birlikte bir tekne turu tatili ayarlar. Ancak İpek’in yıllar önceki ilk aşkı Furkan’da kız arkadaşı Esra ile aynı tekne turundadır. İpek onu görünce sinirlenir ve tekneden ayrılmak ister ancak Simge onu kalmaya ikna eder. Tekne turu devam ederken, Furkan ve İpek her karşılaştıklarında gergin bir ortam oluşur. Turun sonlarına doğru İpek dayanamayıp tekneden artık ayrılmak ister fakat tam tekneden ayrılacakken Furkan her şeyi açıklar.

Haberin Devamı

AŞKA DAİR FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

AŞKA DAİR FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Romantik komedi türündeki Aşka Dair filmi 2021 yılında çekildi.