MagazinAslı Bekiroğlu'nun sağlık mücadelesi: 'İki ameliyat daha olacağım'

Aslı Bekiroğlu'nun sağlık mücadelesi: 'İki ameliyat daha olacağım'

Aslı Bekiroğlu'nun sağlık mücadelesi: 'İki ameliyat daha olacağım'

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, rahminden miyom aldırmak için girdiği ameliyatta yaşanan talihsiz bir hata nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyor. Bağırsağının 7 santimetre kesilmesi sonucu yeniden ameliyat olmak zorunda kalan Bekiroğlu, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yürümekte zorlanan oyuncu, yaşadıklarını “İlk ameliyat iyi geçti. Maalesef iki ameliyat daha olacağım” sözleriyle anlattı.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, rahminden miyom aldırmak için girdiği ameliyatta, yaşanan talihsiz bir hata sonucu bağırsağının 7 santimetre kesilmesi nedeniyle yeniden bir operasyona girmek zorunda kalmıştı.  Bekiroğlu, önceki gün Bebek’teydi.

Haberin Devamı

'7-8 AMELİYATLIK BİR İŞLEMİ 4'E İNDİRDİK'

Yürümekte zorlanan oyuncu, “İlk ameliyat iyi geçti. Maalesef iki ameliyat daha olacağım. Yapılan hatadan kaynaklanan bir durum. 7-8 ameliyatlık bir işlemi 4’e indirdik” dedi.

Aslı Bekiroğlunun sağlık mücadelesi: İki ameliyat daha olacağım

'DOKTOR İSTEYEREK YAPMADI'

“Doktordan şikayetçi oldunuz mu?” sorusuna ise “Doktor da isteyerek yapmadı. Birkaç ameliyatım daha var. Şikayet ya da dava süreci ile ilgili bir şey demek istemiyorum” diye cevap verdi.

Burç Hesaplama

Yükselen Burcunu Hesapla
DOĞUM TARİHİNİZ*
calendar
Geçerli bir tarih girin.
DOĞUM SAATİNİZ*
Geçerli bir saat girin.
Geçerli bir dakika girin.