Magazin Assassın's Creed filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Assassın's Creed filmi uyarlama mı, hangi yıl çekildi?

Assassın's Creed filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Assassın's Creed filmi uyarlama mı, hangi yıl çekildi?

Paylaş
Assassın's Creed filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Assassın's Creed filmi uyarlama mı, hangi yıl çekildi?

Assassın's Creed filmi 15 Ağustos Pazartesi akşamı ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Aksiyon-macera türü filmin yönetmen koltuğunda Justin Kurzel'in oturduğu filmin konusu ve oyuncuları ise televizyon izleyicileri tarafından ilgi görüyor. Peki, Assassın's Creed filmi uyarlama mı, hangi yıl çekildi? İşte film hakkında ayrıntılar…

Assassın's Creed filmi bu akşam televizyon ekranlarında heyecan rüzagrı estirecek. Dünya çapında milyonlarca katılımcısı bulunana bilgisayara oyunundan uyarlanan film beyaz perdeye aktarıldığında büyük ilgi görmüştü. Peki, Assassın's Creed filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar

Haberin Devamı

ASSASSIN'S CREED FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Genetik kodunun kilidini kırması ile atalarının hatıralarına erişim sağlayabilen Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanya'sında yaşayan atası Aguilar'ın maceralarını kendi hafızalarında yer alacak kadar canlı bir şekilde deneyimler.

Gizli bir topluluk olan Suikastçiler'in soyundan geldiğini öğrenen genç adam yeni kazandığı beceriler ile baskıcı ve güçlü organizasyon Tapınakçılar'ın karşısına çıkar. Callum, Tapınakçılar organizasyonunu alt etmek için geçmişindeki bilgi ve tecrübesini kullanacaktır.

ASSASSIN'S CREED FİLMİNİN OYUNCULARI

  • Jeremy Irons
  • Ariane Labed
  • Lee Nicholas Harris
  • Brendan Gleeson
  • Marion Cotillard
  • Michael Fassbender
  • Michael Kenneth Williams

ASSASSIN'S CREED FİLMİ UYARLAMA MI, HANGİ YIL ÇEKİLDİ?

Assassın's Creed filmi aynı isimle dünya genelinde milyonlarca kişinin oynadığı aksiyon-macera türü tarihsel, video oyunu serisindem uyarlandı. Film ilk defa 2016 yılında beyaz perdede seyirciyle buluştu.