Magazin Berkay Kuruçeşme Açıkhava’yı coşturdu

Berkay Kuruçeşme Açıkhava’yı coşturdu

Paylaş
Berkay Kuruçeşme Açıkhava’yı coşturdu

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production Organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserlerinde, dün akşam Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Berkay, yoğun istek üzerine ikinci kez sahne aldı.

Özenle hazırlanan repertuarına romantik şarkılarla başlayan Berkay’ın, performansı kadar dinleyicisi ile kurduğu iletişim de büyüleyiciydi. Kendisini ilk kez dinlemeye gelenlerin alkışlarla kendilerini belli etmesini isteyen Berkay “Aşkım alışkanlık yaparım, demedi deme” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"BU VİDEOYU SEZEN'E YOLLAYACAĞIM"

Samimi sözlere tüm dinleyiciler alkışlarla karşılık verirken, sanatçı hit olmuş şarkılarıyla konserine devam etti. Sezen Aksu’nun şarkılarından söylerken, “Bu videoyu Sezen’e yollayacağım. Herkes telefonlarının ışıklarını açabilir mi?” dediği anda, seyirciden isteklere karşılığın yanı sıra hep bir ağızdan şarkıya eşlik de geldi. Muhteşem müzik şölenine “Deli gibi sevdiğim” dediği Yıldız Tilbe şarkısıyla devam eden Berkay’dan, bir de dinleyicisine sürpriz geldi. Son dönemde dinlenen ve öne çıkan rap şarkılarından bir bölüm hazırlayan Berkay’ın bu performansı da ayakta alkışlandı.