Magazin Bir Zamanlar Çukurova’da isyan ettiren final! Böyle bitmeyecekti!

Bir Zamanlar Çukurova’da isyan ettiren final! Böyle bitmeyecekti!

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova’da isyan ettiren final! Böyle bitmeyecekti!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 16 Temmuz Perşembe akşamı final bölümüyle son kez seyircisinin karşısına çıkıyor. 2018 yılında ilk bölümüyle ATV ekranlarında izleyici ile buluşan dizi tam 141 bölüm boyunca milyonları ekranlara kilitledi. İlk günden bu yana birçok olaya sahne olan Bir Zamanlar Çukurova’nın finali ise izleyicisini isyan ettirdi ve “Böyle bitmeyecekti!” dedirtti.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Vahide Perçin ile ekran yolculuğuna dört sezon önce başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin finali hayranlarını üzdü. Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha Yaman ilk bölümden bu yana türlü dert ve belalarla uğramış, defalarca ölümden dönmüştü. Artık Çukurova’da adaleti sağlamış ve huzuru bulmuşken Bir Zamanlar Çukurova’nın final fragmanında yer alan sahneler izleyicinin tepkisine neden oldu…

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Bir Zamanlar Çukurova’nın final bölümü 16 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında yer alacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında uzun zamandır final iddiaları dolaşıyordu. Dört sezondur ekranlarda yer alan dizinin oyuncularının teker teker değişmesi izleyiciden de tepki çekmişti. Yapılan değişikliklerin ardından reytinglerde kan kaybı yaşadığı biliniyordu. Final kararında bu durumun etkili olduğu düşünülüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 13 Eylül 2018 Perşembe günü ilk bölümüyle yayın hayatına “Merhaba” demişti.

Terzi yamağı güzeller güzeli Züleyha ile Züleyha için adam öldürmek zorunda kalan ve kanundan kaçmak zorunda Yılmaz’ın Adana’ya gelişiyle başlayan hikaye kısa sürede izleyiciyi etkiledi ve milyonlarca izleyici her Perşembe akşamı ATV ekranları başında Züleyha ile Yılmaz’ın acı dolu yaşamına tanık oldu.

Haberin Devamı

Diğer yandan Züleyha’yı Yılmaz’ın kardeşi zanneden Çukurova’nın sayılı zenginlerinden olan Demir’in Züleyha’ya saplantılı aşkı ve annesi Hünkar Hanım’ın oğlu için her kötülüğü yapabilme kapasitesi izleyicinin Bir Zamanlar Çukurova dizisini soluksuz izlemesine neden oldu.

İlerleyen sezonlarda Türk televizyonlarının efsane ismi Kerem Alışık’ın Fekeli (Ali Rahmet) karakteri ile diziye girmesiyle Bir Zamanlar Çukurova’da en çok izlenen yapımlar arasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Ancak özellikle son sezonlarında izinin başrol oyuncuları Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Vahide Perçin ve Kerem Alışık ile daha birçok oyuncu diziden ayrılırken, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Altan Görüm ve Abdülkadir Keskin gibi oyuncular kadroya dahil oldu.

Değişen oyuncular ve değişen hikayelerin ardından Bir Zamanlar Çukurova efsanesi de final bölümüyle 141. bölümüyle (final bölümü) bu sefer seyircisine “Elveda” diyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın final bölümünde Abdülkadir ve Betül sınırı geçmeyi başarırken kontrole takılan Vahap kaçmak zorunda kalır. Hakan'ın katilinin Halep'te olduğunu öğrenen Züleyha, Fikret'in de desteği ile Abdülkadir ve Betül'ü yakalayıp adalete teslim eder. Betül, Hakan Gümüşoğlu'nun katili olarak müebbet hapis cezasına çarptırılır.

Haberin Devamı

Çukurova'ya adalet getirmenin gururunu yaşayan Züleyha, Fikret ve Zeynep'in düğünü için tüm imkânlarını seferber ederken, ağabeyi Abdülkadir'in intikamını almak isteyen Vahap, üzerine bağlı bombalarla konağı basar!

 


Mutlu bir sonu hak eden Züleyha Yaman'ın son bölümde böyle acımasız bir olayla karşı karşıya kalması ise "Böyle bitmeyecekti!" tepkisine yol açtı.