Magazin Burak Çelik kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Senden Daha Güzel dizisinin Emir’i Burak Çelik evli mi? Hangi dizilerde oynadı?

Burak Çelik kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Senden Daha Güzel dizisinin Emir’i Burak Çelik evli mi? Hangi dizilerde oynadı?

Paylaş
Burak Çelik kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Senden Daha Güzel dizisinin Emir’i Burak Çelik evli mi? Hangi dizilerde oynadı?

Burak Çelik başarılı oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Senden Daha Güzel isimli Fox TV’nin yeni dizisinde Emir karakterini canlandıran Burak Çelik’in kaç yaşında ve aslen nereli olduğu kadar evli olup olmadığı da dizi severler tarafından araştırılıyor…

Mankenlikten oyunculuğa transfer olan Burak Çelik Senden Daha Güzel dizisi ile Salı akşamları televizyon izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizide estetik uzmanı Emir karakterini canlandıran oyuncu, başrolü ise Cemre Baysel ile paylaşacak. Peki, Burak Çelik kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Evli mi? Hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

BURAK ÇELİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE ASLEN NERELİ?

Burak Çelik 20 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul Eyüp’te dünyaya geldi. İstanbul Fashion Week’te Hakan Akkaya defilesinde baş manken olarak yer alan yakışıklı oyuncu, Hande Yener'in "Kraliçe" adlı albümün kapağında ve "Hasta" klibinde oynadı.

2013 yılında Best Model of Turkey’de ardından da Best Model of the World'de birinci seçilerek adını milyonlara duyurdu.

Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde 2 ay oyunculuk eğitimi alan Burak Çelik, ardından Ümit Çırak, Dolunay Soysert ve Ayşegül Aydın’dan oyunculuk dersleri alarak kendini geliştirdi.

Televizyon dünyasına ise ilk kez “Karagül” isimli dizinin 24. bölümünde adım attı.

BURAK ÇELİK EVLİ Mİ?

Burak Çelik, 2013 Best model Of Turkey birincisi Ayşenur Özkan ile 2013 yılında dünya evine girdi. Ancak çift 2015 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı.

Haberin Devamı

Burak Çelik’in şu an için bir ilişkisi olup olmadığı bilinmiyor.

BURAK ÇELİK’İN OYNADIĞI DİZİLER

2020 – Kuruluş Osman (Kongar) (TV Dizisi)
2019 – Sevgili Geçmiş (Mahir) (TV Dizisi)
2018 – Karanlıktaki Melekler (Berk) (Sinema Filmi)
2017 – Söz (Selim) (TV Dizisi)
2017 – Kara Yazı (Erdem) (TV Dizisi)
2017 – Deli Aşk (Jeremy Jackson) (Sinema Filmi)
2016 – Hayat Sevince Güzel (Barış) (TV Dizisi)
2013-2015 – Karagül (Serdar) (TV Dizisi)