Magazin Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Afara’nın konuğu Burcu Kıratlı hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Afara’nın konuğu Burcu Kıratlı hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Paylaş
Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Afara’nın konuğu Burcu Kıratlı hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Burcu Kıratlı, Uğur Aslan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Afara’nın konuğu oldu. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Burcu Kıratlı programda keyifli sohbetiyle renk kattı…

Burcu Kıratlı, yer aldığı projelerle hem tiyatro sahnelerinde hem beyaz perdede hem de televizyon ekranlarında seyircinin beğenisini kazanan isimler arasında yer alıyor. Peki, Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Afara’nın bu haftaki konuğu hakkında merak edilen detaylar…

Haberin Devamı

BURCU KIRATLI KİMDİR? 

23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Burcu Kıratlı, lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde tamamladı.

Öğrencilik yaşamı boyunca birçok kısa film ve oyunda rol alan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Actor Studio eğitimi aldı, ardından bu merkezde 2 yıl boyunca kadrolu oyuncu olarak çalıştı.

2018 yılında şarkıcı Sinan Akçıl ile nikah masasına oturan Burcu Kıratlı, 2019 yılında boşandı. Ancak çift 2021 yılında yeniden evlendi. 2022 yılının ilk aylarında çiftin yeniden evlerini ayırdıkları haberi duyuldu. 

HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

 “Mustafa Kemal’im” ve “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” tiyatro oyunlarıyla oyunculuk kariyerine adım atan Burcu Kıratlı "Peri Masalı", "Su ve Ateş", "Bizim Hikaye”, isimli bir çok sinema filminde yer aldı.

Haberin Devamı

Burcu Kıratlı ayrıca “Diriliş Ertuğrul” ve "Elde Var Hayat” isimli televizyon dizilerinde de rol aldı.