MagazinÇağla Şıkel: Evliliğe kapılarımı kapatmadım

Çağla Şıkel: Evliliğe kapılarımı kapatmadım

Çağla Şıkel: Evliliğe kapılarımı kapatmadım

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, 2008 yılında evlenip 2015’te yollarını ayırdığı şarkıcı Emre Altuğ ile olan evliliğine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uzay ve Kuzey adında iki oğlu bulunan Şıkel, psikolog Gökhan Çınar’ın programı FÜG’e konuk oldu. Evliliğe kapılarını tamamen kapatmadığını söyleyen Şıkel, “Hayat bu, insan ne yaşayacağını bilmiyor. ‘Asla’ dediğim bir şey yok. Ama şu an önceliğim çocuklarım, huzurum ve hayatımın dengesi” ifadelerini kullandı.

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, şarkıcı Emre Altuğ ile 2008 yılında dünya evine girmişti. Çiftin Uzay ve Kuzey adında iki erkek çocuğu olmuştu. Ancak çift 2015’te boşanmıştı.  Şıkel, konuk olduğu psikolog Gökhan Çınar’ın programı FÜG’de evlilikle ilgili kapılarını kapatmadığını söyledi. “Hayat bu, insan ne yaşayacağını bilmiyor. ‘Asla’ dediğim bir şey yok. Ama bugün bulunduğum yerde önceliğim çocuklarım, huzurum ve hayatımın dengesi” dedi.

Haberin Devamı

ÖLÜM KORKUSU İTİRAFI

Anneliğe dair şöyle konuştu: “Çocuklarımla oyun oynamayı çok seviyorum. Onlarla birlikte yeni şeyler denemekten, bazen komik duruma düşmekten bile çekinmiyorum.” Şıkel, ölüm korkusu olduğunu itiraf etti. “Büyürken en çok zorlandığım duygulardan biri ölüm korkusuydu. Bu duygudan özgürleşmek isterdim” dedi. “Hayatında tek bir anıyı silme şansın olsa hangisini silmek isterdin?” sorusu karşısında konuşmakta zorlandı ve ardından “Babamın yerde yattığı anı unutmak isterdim” dedi.

Burç Hesaplama

Yükselen Burcunu Hesapla
DOĞUM TARİHİNİZ*
calendar
Geçerli bir tarih girin.
DOĞUM SAATİNİZ*
Geçerli bir saat girin.
Geçerli bir dakika girin.