Magazin Çağlar Ökten kimdir, aslen nereli? Seda Sayan’ın sevgilisi Çağlar Ökten kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Çağlar Ökten kimdir, aslen nereli? Seda Sayan’ın sevgilisi Çağlar Ökten kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Paylaş
Çağlar Ökten kimdir, aslen nereli? Seda Sayan’ın sevgilisi Çağlar Ökten kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Çağlar Ökten, Seda Sayan’a evlilik teklif etmesi ve Sayan’ın da bu teklifi kabul ederek evlilik hazırlamasına başlamasının ardından magazin dünyasının en çok merak edilen isimleri arasında girdi. İşte, Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seda Sayan’ın sevgilisi ne iş yapıyor? sorularının yanıtları…

Çağlar Ökten müzik dünyasında aktif çalışmalarına devam eden bir isim ancak Seda Sayan’la olan ilişkisi genç müzik insanını bir anda magazin gündeminin tepesine taşıdı. Edinilen bilgilere göre, Çağlar Ökten, 14 Şubat’ta Seda Sayan’a sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Teklifin ardından kısa süreli şok yaşayan ünlü sanatçı teklife “Evet” yanıtını verdi…

Haberin Devamı

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?

Çağlar Ökten 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin’in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Babası elektrik teknisyeni, annesi ev hanımı olan Ökten, küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe yaşadı.

Pop müzik dinleyen ve seslendiren Çağlar Ökten, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Türk Klasik Müziği eğitimi de alan başarılı isim, günümüzde profesyonel olarak müzik hayatına devam ediyor.

SEDA SAYAN’A EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Edinilen bilgiye göre; 34 yaşındaki müzisyen Çağlar Ökten, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beyoğlu'ndaki bir mekânda sahne aldıktan sonra, bir anda cebindeki tektaşı çıkararak, Seda Sayan’a evlilik teklifinde bulundu. Bu beklenmedik sürprizin ardından kısa süreli şok yaşayan 59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın 'Evet' yanıtını verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı