Magazin Camdaki Kız 15. bölüm full izle Kanal D: Camdaki Kız son bölüm tek parça izle

Camdaki Kız 15. bölüm full izle Kanal D: Camdaki Kız son bölüm tek parça izle

Paylaş
Camdaki Kız 15. bölüm full izle Kanal D: Camdaki Kız son bölüm tek parça izle

Camdaki Kız 14 Ekim Perşembe akşamı 15. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta Sedat, Cana ile konuşurken, Hayri’ye yakalanmıştı, bu hafta ise başı Cana’nın kocasıyla derse giriyor. İşte, diziyi televizyon ekranlarında izleyemeyenler için Kanal D Camdaki Kız 15. bölüm full izleme linki…

Camdaki Kız, her hafta olduğu gibi bu hafta yayınlanan 15. bölümüyle izleyicisine soluksuz anlar yaşattı. Son bölüm fragmanında, Nalan’ın annesi Feride Hanım’ın kızını bebek için sıkıştırdığı görülürken, elindeki sopa ile Nalan’ı dövmesi büyük şok yaratmıştı. Bu nefes kesen bölümü internetten izlemek isteyenler için işte, Kanal D Camdaki Kız, 15. bölüm full izleme bağlantısı…

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Camdaki Kız 14 Ekim Perşembe günü yayınlanan 15. bölümünde Sedat ve Cana'nın ilişkisini öğrenen Alp, intikam planları yapıyor ve onları rezil etmekle tehdit ediyor.

Sedat ve Nalan'ın balaylarında güzel vakit geçirirken Cana’dan gelen telefon Sedat’ın endişelenmesine sebep olur ve Nalan’ın bileğini burkması bahanesi ile İstanbul’a geri dönüyorlar. Hayri, Sedat'ın Nalan'ı aldattığını duyunca gözünü Sedat'tan ayırmaz. Feride, Nalan ve Sedat’ın yakınlaşmalarından memnundur. Nalan'ın Feride'nin kendisinden bir şeyler sakladığını düşünmesi Feride'yi şaşkına çeviriyor.

Şirket için çok önemli olan ihale için kredi işlerini hallederek babası tarafından övgüler alan Sedat, bu sefer babasının o krediyi Cavit aracılığıyla aldığını öğrenmesiyle daha büyük bir çıkmazın içine giriyor.

Haberin Devamı

Diğer yandan Rafet'in kıymetli olarak gördüğü otel ihalesini almayı hedefleyen Sedat bambaşka yollar denemeye kalkıyor. Cana'nın ağından kurtulamaması ise Sedat'ın başına bela oluyor. Çünkü Sedat'ın Cana'yla görüşmek için söylediği yalan gittikçe büyüyor.

KANAL D CAMDAKİ KIZ’IN 15. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN