Magazin Camdaki Kız 37. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm tek parça kesintisiz izle

Camdaki Kız 37. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm tek parça kesintisiz izle

Paylaş
Camdaki Kız 37. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız son bölüm tek parça kesintisiz izle

Camdaki Kız heyecan dolu 37. bölümüyle Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluştu. Perşembe akşamlarını rekortmen dizisinde bu hafta Nalan, Hayri’ye olan duygularının iyice farkına varır. Onunla vakit geçirmek için konaktan çıktığında Feride’nin peşinde olduğunun farkına varmaz ve annesinin seslenmesiyle şoke olur. İşte, Camdaki Kız’ın 37. ve son bölümünü full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı…

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi ve daha birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda bir araya getiren Camdaki Kız, 31 Mart Perşembe akşamı son bölümüyle Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünü yayın saatinde izleyemeyenler ise sabah saatlerinden itibaren ‘Camdaki Kız 37. bölüm full izle Kanal D!’ ve ‘Camdaki Kız son bölüm tek parça kesintisiz izle’ araştırması yapmaya başladı. Camdaki Kız’ın heyecan dolu son bölümünde yaşananları ve 37. Bölümü full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısını bir araya getirdik…

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kimsenin kendini anlamamasından yakınan Nalan, bir tek Hayri'nin ona iyi geldiğinden artık emin olmuştur. Genç kadın, Feride'nin baskılarına karşı duygularını yaşayamaz ancak Billur'un sorduğu Hayri’ye aşık mısın? sorusu Nalan’ı alt üst eder ve nasıl cevap vereceğini bilemez. Hayri'ye olan duygularını fark etmeye başlayan Nalan Sedat'tan iyice uzaklaşmaya başlar, Sedat ise Nalan'ın bu soğuk tavırlarına artık katlanmaktan vazgeçer.

Olanların farkına varan Feride duruma hemen müdahale eder ve Nalan'ın Sedat'tan özer dileyerek eve çağırması söyler. Fakat Nalan, duygularından vazgeçmediği için Feride bu konuda başarısız olur. Feride'nin tehditlerini bahane eden Cana, Sedat'ı görmeye gider fakat Sedat, bulunduğu durumdan kurtulmak için Cana'dan uzak durur. Hem Feride’den hem de babasından ve korkan Sedat Cana’nın ısrarıyla zor anlar yaşar. 

Haberin Devamı

Muzo’nun acılarını fark eden Pera, ona bir emrivaki yapar. Rafet ve Pervin’i ikinci kez beraber gören Selen, ne olup bittiğini anlamaya çalışır. Feride ise Nalan ve Hayri’nin peşini bırakmaz.

Nalan, babasını kaybettiği günden bu yana son defa yaşadıkları eğlenceli günü unutamaz ve Hayri'yle birlikte zaman geçirmek için konaktan çıkar. Nalan'a güvenmeyen Feride Nalan ile Hayri’nin peşlerine takılır. Nalan, bir anda Feride'nin seslenişini duyunca şoke olur.

CAMDAKİ KIZ’IN 37. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN