Magazin Camdaki Kız 43. bölüm full izle! Camdaki Kız dizisi son bölüm kesintisiz, tek parça izle Kanal D!

Camdaki Kız 43. bölüm full izle! Camdaki Kız dizisi son bölüm kesintisiz, tek parça izle Kanal D!

Paylaş
Camdaki Kız 43. bölüm full izle! Camdaki Kız dizisi son bölüm kesintisiz, tek parça izle Kanal D!

Camdaki Kız dizisi 19 Mayıs Perşembe akşamı 43. bölümüyle Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. Nalan’ın hayatı Feride Hanım’ın gerçek annesi olmadığını öğrenmesiyle alt üst olmuştu. Nalan şimdi de babasının kim olduğunu öğrenmek istiyor. İşte televizyon ekranlarından izleyemeyenler için Camdaki Kız’ın 43. son bölümünü izleyebileceği Kanal D bağlantısı…

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın 43. bölümünde yer yerinden oynuyor. Cana, Sedat’a hamile olduğunu söylerken, Selen ise şirkette yeni planlar peşinde. Diğer yandan Nalan’a karşı günden güne yakınlık hisseden Hayri bu ilgisini belli ederken Nalan’dan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. İşte Camdaki Kız’ın yeni bölümünde yaşananlar ve 43. bölümü full izleme linki…

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Annesinin Feride değil Sema olduğunu öğrenen Nalan’ın dünyası başına yıkılır. Bunca yıl annesinden sevgi görmeyen Nalan için taşlar yerine oturmuştur. Hayri’nin yardım çabaları ise ters teper.

Çat kapı Koroğlu Konağı’nı ziyaret eden Pervin ise Gülcihan tarafından pek de hoş karşılanmaz. Bu ziyaretten en rahatsız olan ise Rafet olacaktır.

Muzo’nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu haberini alan Selen, bu değişimden hiç mutlu olmaz ve dengeleri değiştirecek bazı kararlar alır.

CAMDAKİ KIZ’IN 43. BÖLÜMÜNÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN