Magazin Camdaki Kız 36. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle Kanal D

Camdaki Kız 36. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle Kanal D

Paylaş
Camdaki Kız 36. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle Kanal D

Camdaki Kız’ın son bölümü 24 Mart Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yine milyonlarca izleyiciyi duygudan duyguya sürükledi. Adil’in ölümüyle yıkılan Nalan, Feride’nin katı kurallarıyla baş etmek zorunda kalırken, yaşadığı yalnızlığa çare olarak yanında sadece Hayri’yi bulabildi. İşte, Camdaki Kız’ın 36. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı ve son bölüme dair detaylar…

Camdaki Kız’ın son bölümünü kaçıran pek çok izleyici sabah saatlerinden itibaren ‘Camdaki Kız 36. bölüm tek parça izle!’ araştırması yapıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’da bu hafta Nalan’ın acıları izleyenleri de etkiledi. Babasını kaybetmesinin acısı, annesinin sert tavırları, Cana ve Sedat’ın Nalan’a karşı tutumu genç kadını yaralarken, bu yaraları saran sadece Hayri oldu. Camdaki Kız’ın son bölümünde Nalan ve Hayri sarılırken, Hayri Nalan’a onu hiçbir zaman yalnız bırakmayacağına söz verdi…

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Babasının ölümüyle baş etmeye çalışan Nalan, aynı zamanda Feride'nin katı kurallarını uygulamak zorunda kalır. Adil'in arkasından Nalan'ın kesinlikle ağlamasını istemeyen Feride, ağlaması halinde kendisinin de Nalan’ı terk edeceğini söyler. Nalan, bir yandan babasının kaybı bir yandan da annesinin bu sert tutumu ile kendini çok yalnız hisseder. 

Babasının ölmeden önce kendisine önemli bir şey söyleyeceğini anlayan Nalan, Feride'ye sesini yükselterek bir cevap vermesi için hesap sorar. Ancak Feride’nin Nalan'a verdiği cevap sert bir tokat olur. Feride her ne kadar Nalan’a tam tersini söylese de Adil’in ölümünden kendini suçlu tutmaktadır.

Cana ise Feride’den intikam almaya karar verir. Konağa gelerek bildikleriyle Feride’yi tehdit eder. Nalan'ın torunu olduğunu bildiğini söyleyen Cana hem Nalan'ı hem de Feride'yi çıldırtmayı başarır. Sedat ise Cana'ya hiçbir şekilde engel olmayı başaramaz.

Haberin Devamı

Nalan, Adil’in ölümüyle yıkılır ve kendini iyice yalnız hisseder. Ancak, kimseden görmediği şefkat ve sevgiyi sadece Hayri'den gören Nalan, teselliyi yine Hayri’de bulur. Hayri, Nalan'ı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağına söz verir ve sarılır. 

CAMDAKİ KIZ’IN 36. BÖLÜMÜNÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN