Magazin Camdaki Kız 46. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız’ın son bölüm özeti

Camdaki Kız 46. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız’ın son bölüm özeti

Paylaş
Camdaki Kız 46. bölüm full izle Kanal D! Camdaki Kız’ın son bölüm özeti

Camdaki Kız dizisini son bölümü olan 46. Bölümü 9 Haziran akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşurken, yaşananlar herkesi heyecana boğdu. Selen ve Feride Cana’nın hamileliğini sonlandırmak için harekete geçse de Nalan’ın bu gerçeği öğrenmesine engel olamadı. Nalan gece yarısı Cana’nın kapısına dayandı. İşte Camdaki Kız’ın heyecan solu son bölümünün özeti ve 46. Bölümünü full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, bu hafta 46. Bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan dizide bu hafta yer yerinden oynadı. Cana’nın Sedat’tın bebeğine hamile olduğu konakta duyulurken, Hayri ve Nalan arasındaki gerginlik de başka bir boyuta taşındı. İşte, son bölümü canlı olarak izleyemeyenler için Camdaki Kız’ın 46.bölümü…

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN SON BÖLÜM ÖZETİ

Feride, Sedat'ın Cana'yı hamile bıraktığını öğrenince harekete geçerken Sedat da Feride’nin öfkesinden korkarak iyice köşeye sıkışır. Feride bu sefer Sedat’ın cezasını daha ağır keser. Diğer yandan Selen ile birlikte olan Feride Cana’nın hamileliğini sonlandırmak için gerekeni yapar.

Nalan’ın kendini takip ettiğini öğrenen Hayri, oldukça öfkelenir ve Nalan'a şımarıklık yaptığı söyler. Nalan ise Hayri'ye şoförü olduğunu ve bundan ileri gitmeyeceğini söyleyerek sınırını çizer.

Selen ve Feride her ne kadar Cana’nın hamileliğini sonlandırmak için uğraşsalar da Nalan’ın bunu öğrenmesine engel olamazlar. Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan ise soluğu Hayri’nin yanında alır.

Cana'nın Sedat'tan hamile olduğunun ortaya çıkması konaktaki tüm taşları yerinden oynatır. Sedat’ın, Selen ve Gülcihan’la yaptığı konuşmada Cana'nın hamileliğinden bahsederken Nalan'ın bunları duyması olayları iyice çıkmaza sokar.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ’IN 46. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN