Magazin'Çek bir Adana'

'Çek bir Adana'

Paylaş
'Çek bir Adana'

Beşiktaş’ın Norveçli Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, 45 gün önce işbaşı yaptı ama bu kısa sürede her anlamda Türkiye’ye uyum sağlamayı başardı.

Özellikle meşhur Türk kebaplarına. Bildiğiniz gibi Norveç mutfağı balık ve taze sebze ağırlıklıdır. Ünlü teknik direktör, BJK Nevzat Demir Tesisleri kapısında yıllardır seyyar arabasında ızgara et ve kebap yapan Şevket Usta sayesinde tam bir kebap düşkünü olmuş. Solskjaer, her antrenman sonunda tesislerden çıkıp Şevket Usta’dan 2 porsiyon Adana kebap yiyor, hatta paket yaptırıp evine götürüyormuş.

Haberin Devamı