Magazin Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trıo’dan Boğaz’da muhteşem buluşma

Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trıo’dan Boğaz’da muhteşem buluşma

Paylaş
Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trıo’dan Boğaz’da muhteşem buluşma

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam arabesk müziğin yaşayan efsanesi Cengiz Kurtoğlu ve enstrümantal müziğin başarılı grubu Taksim Trio'yu buluşturdu.

Enstrümanlarına tutkun üç adamın muhteşem buluşması Taksim Trio, Boğaz’ı saran melodileriyle müzikseverleri mest etti. Konserin ilk yarısında sahne alan Taksim Trio, “İyi akşamlar herkese hoş geldiniz. Bu romantik İstanbul akşamında bizi yalnız bırakmadınız” sözleriyle seyirciyi selamladıktan sonra İstanbulluları müzikleriyle adeta başka diyarlara götürdüler.  Zaman zaman seyircilerin vokallik yaptığı konserde İsmail Tunçbilek seslendirdiği şarkılarla, Aytaç Doğan kanun resitaliyle Hüsnü Şenlendirici ise “İstanbul İstanbul Olalı” performansıyla geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

 CENGİZ KURTOĞLU SEVDASI YAĞMUR DİNLEMEDİ

Hüsnü Şenlendirici’nin klarnetinden, İsmail Tunçbilek’in bağlamasından ve Aytaç Doğan’ın kanunundan yükselen eşsiz melodiler konserin ikinci yarısında arabesk müziğin yaşayan efsanesi Cengiz Kurtoğlu’nun klasikleriyle buluştu. Cengiz Kurtoğlu’nun sahneye adım atmasıyla alkış tufanı kopartan Kuruçeşme Açıkhava, yaşayan efsanenin şarkılarına gece boyunca bağıra bağıra eşlik etti. Usta sanatçının klasikleriyle nostalji rüzgârı estirdiği gecede bir anda bastıran yağmur bile binlerce kişinin Cengiz Kurtoğlu sevdasına engel olmadı. Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran binlerce müziksever, Cengiz Kurtoğlu’nun Taksim Trio eşliğinde söylediği akustik şarkılarla unutamayacakları bir gece yaşadı.

Haberin Devamı

 CENGİZ KURTOĞLU VE MİNİK HAYRANI MİRAÇ’TAN SAHNEDE TRABZONSPOR KUTLAMASI

Cengiz Kurtoğlu, en sevilen şarkılarını seslendirmeye minik hayranının sürpriziyle kısa bir ara verdi. Cengiz Kurtoğlu, torunum diye hitap ettiği minik hayranını “Miraç’ımın bana bir sürprizi varmış” sözleriyle sahneye davet ettikten sonra ikili, Süper Lig 2021 – 2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un dev bayrağını açtılar. Fenerbahçeli Cengiz Kurtoğlu “Gerçekten gurur duyuyoruz. Renklerimiz farklı da olsa kardeşliğimiz her zaman sonsuza kadar aynıdır” sözleriyle bordo-mavili takımın şampiyonluğunu dostluk mesajıyla kutladı.