Cihan aşkını 'Söyleyemedi' sosyal medya yıkıldı

Kanal D’nin fenomen dizisi Uzak Şehir, pazartesi akşamları ekrana gelse de yankıları tüm hafta devam ediyor. Dizinin son bölümünde Cihan’ın Alya’ya aşkını “söyleyemediği” anlar, sosyal medyada paylaşım ve yorum rekoru kırıyor. İkilinin imkansız aşkına Eylem Aktaş’ın seslendirdiği “Söyleyemedim” adlı şarkının eşlik ettiği sahne, sosyal medyanın en çok izlenen videoları arasında.
‘DÜŞERSEM BENİ SEN KALDIR’
Cevdet Bağca imzalı şarkının fonda olduğu sahnede, Cihan’ın dudaklarından dökülen, “Söyleyemediğin iki kelime, dünyanın en ağır yüküne dönüşüyor” sözleri adeta imkansız aşıkların sloganına dönüştü. Cihan’ın, “Olur da bir gün düşersem beni sen kaldır. Sen kaldır ki bir daha yıkılmayayım” cümlesi ile Alya’ya üstü kapalı olarak ilan-ı aşk ettiği sahne, “Söyleyemedim” şarkısıyla izleyenleri de kalplerinden vurdu.
YANIMDAYDIN, DOKUNAMADIM!
Cevdet Bağca’nın yüreğinden notalara dökülen, “Düşlerde sevdim seni söyleyemedim, hep yanımdaydın oysa dokunamadım, sana ben hayaller düşler büyüttüm, sana ben gözümde yaşlar büyüttüm, sana ben hummalı aşklar büyüttüm” sözleri Cihan ve Alya’nın duygularına tercüman oldu. Sahneyi, şarkının sözlerinden alıntılar yaparak paylaşan Uzak Şehir fanları, ikilinin kavuşması için temennilerde bulundu.
AyNa Yapım imzalı ‘Uzak Şehir’ pazartesi akşamları yeni bölümleriyle Kanal D’de.
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu altını çize çize uyardı! Mucize gibi anlatılıyor ama çok tehlikeli
'Bugün ne pişirsem' diyenlere günün menüsü (14 Mayıs 2026)
Dünyanın en sağlıklı eti! Tavuk ve sığır etini solda sıfır bırakıyor
Pilavın içine 1 parça ekleyin! Tadı daha lezzetli oluyor: Püf noktası bu malzemede saklıymış
Telefonunuz sizi izliyor olabilir! Bu özelliği sakın açık bırakmayın




