Magazin Cinayet Süsü filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Cinayet Süsü filmi nerede çekildi?

Cinayet Süsü filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Cinayet Süsü filmi nerede çekildi?

Paylaş
Cinayet Süsü filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Cinayet Süsü filmi nerede çekildi?

Cinayet Süsü filmi, alışılagelmiş komedi ve polisiye filmlerinden farklı bir sunumla önce beyaz perdede yer aldı şimdi ise televizyon izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı filmin senaryosu yine Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit Çakmak tarafından kaleme alınırken, oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. Peki, Cinayet Süsü filminin konusu nedir oyuncuları kimler?

Cinayet Süsü filminde, şehrin farklı yerlerinde cesetler bulunmaya başlıyor ve bu cesetlerin farklı renk ve şekillerle süslenmiş olması olayın bir seri cinayet olduğunu gösteriyor. Cinayet Büro ekiplerinin bu vakayı çözmek için girdikleri macera ise bir yandan izleyenleri güldürürken, bir yandan da düşündürüyor. Diğer yandan Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Cengiz Bozkurt gibi başarılı oyuncuların yer aldığı film izleyenlerden de tam not alıyor. İşte, Cinayet Süsü filminin konusu, oyuncuları ve çekildiği mekanlar hakkında ayrıntılar…

Haberin Devamı

CİNAYET SÜSÜ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cinayet Süsü filminin çekimleri Galata, Balat Mercan, Yedi Kule Zindanları, Fatih ve Büyük Han gibi İstanbul'un farklı tarihi mekanlarında gerçekleşti.

CİNAYET SÜSÜ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Cinayet Süsü filmi, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin serüvenini anlatıyor.

Başkomiser Emin, komiser Asuman, komiser Salih ve komiser yardımcısı Alaattin'in yer aldığı Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Şehrin farklı yerlerinde cansız bedenler bulunmaktadır ve ölen kişilerin cesetleri farklı renk ve şekillerle süslenmektedir.

Cinayet Büro ekibi, birbiri ardına gelen cinayet vakalarını araştırmaktadır ancak ne bir kanıt ne de bir ipucu ele geçirememiştir.

Haberin Devamı

Bulunan cesetlerin sayısının artması ve medyanın ve vatandaşların bu olaya yoğun ilgi göstermesi, bununla birlikte, tüm çabaların sonuçsuz kalarak bir yere varılamaması Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur.

Bu sırada “suç uzmanı” Dizdar Koşu, Emniyet Genel Müdürü tarafından davanın çözümünde yardımcı olması için Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yöntemi dener.

Ekibin ulaştığı sonuç ise herkesi şaşkına çevirir.

CİNAYET SÜSÜ FİLMİNİN OYUNCULARI VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER

  • Başkomiser Emin: Uğur Yücel
  • Komiser Asuman: Binnur Kaya
  • Komiser Salih: Cengiz Bozkurt
  • Komiser Yardımcısı Alaattin: Mert Denizmen
  • Suç Uzmanı Dizdar Koşu: Feyyaz Yiğit Çakmak
  • Arzu: Aycan Koptur
  • Seri Katil: Mehmet Özgür