Magazin Çukur dizisinde herkes gerçeklerin peşinde

Çukur dizisinde herkes gerçeklerin peşinde

Paylaş
Çukur dizisinde herkes gerçeklerin peşinde

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Yamaç tarafını seçerek Çukur’da yeni bir dönem başlatacak ilk adımı attı. Amca’nın karşısında yer almayı seçen Yamaç Koçovalı, bu kararıyla büyük bir savaşın da fitilini ateşledi. Çukur’un dün akşam ekranlara gelen 118. yeni bölümünde Yamaç, Çukur’da neler olup bittiğini öğrenmek için gerçeklerin peşine düştü.

Amca’nın yaptıklarının eski Çukur’dan eser bırakmadığını kendi gözleriyle gördü. Öğrendiği gerçeklerden sonra Yamaç, Amca’nın karşısına geçerek düşüncelerini ifade ederken, gerilim giderek yükseldi. Amca’nın yaptıklarından memnun olmadığını söyleyen Yamaç, tarafını seçti. Vartolu, Amca’nın tarafında yer alması için Yamaç’ı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Yamaç Koçovalı, babasının mirası olan Çukur’u eski haline getirmek için ilk adımı attı. Çukur’da artık yeni bir dönem başlıyordu!

Haberin Devamı

Mayıs ayında final yapacak olan dizinin her bölümünün yüksek bir izleyici ilgisi ile devam ettiğini, reytinglerinin de çok iyi geldiğini hatırlatalım. Çukur dün akşam tüm kategorilerde Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra en çok izlenen ikinci dizi konumundaydı. 6-8 arası reytingler elde eden dizinin sosyal medya yansıması da güçlü oldu. #masal etiketi Twitter Türkiye’de 13 saat 35 dakika TT listesinde kaldı.