Magazin Cüneyt Arkın'ın adı Beşiktaş'ta yaşayacak

Cüneyt Arkın'ın adı Beşiktaş'ta yaşayacak

Paylaş
Cüneyt Arkın'ın adı Beşiktaş'ta yaşayacak

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, hayatını kaybeden Yeşilçam’ın dev çınarı Cüneyt Arkın’ın ailesini ziyaret etti. Akpolat, derin bir üzüntü içinde olduğunu belirtti. Cüneyt Arkın’ın evinin bulunduğu sokağa ve bir kültür merkezine adını vereceklerini söyledi.

Cüneyt Arkın, 2 gün önce evinde fenalaştı. Beşiktaş Ulus'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Arkın, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Eşi Betül Cüreklibatır ve tüm sevenleri Arkın'ın ölümüyle yıkıldı. Cüneyt Arkın, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Öte yandan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, hayatını kaybeden Yeşilçam’ın dev çınarı Cüneyt Arkın’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Akpolat, derin bir üzüntü içinde olduğunu belirterek, Cüneyt Arkın’ın evinin bulunduğu sokağa ve bir kültür merkezine adını vereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

ADI BEŞİKTAŞ'TA YAŞAYACAK

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının dostları başta olmak üzere pek çok kişi usta sanatçının hayatını kaybettiği hastaneye giderek Arkın’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da hastaneye giderek Levent ve Akat Mahallesi’nden komşusu olan Cüneyt Arkın’ın ailesini ziyaret etti.