Magazin Dangal filmi hangi ülkede, nerede ve ne zaman çekildi? Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dangal filmi hangi ülkede, nerede ve ne zaman çekildi? Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Paylaş
Dangal filmi hangi ülkede, nerede ve ne zaman çekildi? Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Dangal filmi, Star TV ekranlarında yeniden seyirciyle buluşuyor. Gerçek bir hikayeye dayanan konusu ve başarılı oyunculukları ile izleyenleri etkileyen filmin hangi ülkede, nerede ve ne zaman çekildiği merak ediliyor. İşte Dangal filmine dair merak edilen soruların yanıtları…

Dangal filmi, güreş sporuna gönül veren kız kardeşlerin başarıya giden yolda çektikleri sıkıntıları gözler önüne seriyor. Dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan’ın başrolde oynadığı filmin hikayesi Hindistan’da geçiyor. Peki, Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte film hakkında merak edilen detaylar…

Haberin Devamı

DANGAL FİLMİ HANGİ ÜLKEDE, NEREDE VE NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Bir spor-dram filmi olan Dangal, 2016 yılında çekildi. Filmin çekimleri Hindistan’ın Pencap bölgesinde gerçekleştirildi.

DANGAL FİLMİNİN KONUSU NE?

Güreş hayranı Hintli Mahavir Singh Phogat, iki kızını güreşçi olarak yetiştirmek istemektedir fakat içinde bulunduğu toplumda kız çocuklarının güreşçi olamayacağı düşüncesinin hakim olması genç babanın bu isteğini gerçekleştirmesindeki en büyük zorluktur.

Bu arzusunu gerçekleştirme yolculuğunda baskılarla karşılaşan Singh Phogat, yılmaz ve tüm engellere rağmen, kızlarını iyi birer güreşçi olarak yetiştirir.

Geeta Phogat ve Babita Kumari yıllar süren zorlu çalışmalarının ardından güreş sporunda iddialı isimler haline gelirler.

Geeta Phogat 2010 Commonwealth Oyunları'nda altın madalya kazanarak güreşte bu dalda ödül kazanan ilk kadın güreşçi olarak adını tarihe yazdırırken, kız kardeşi Babita da gümüş madalyayı alır.

Haberin Devamı

DANGAL FİLMİNİN OYUNCULARI

Mahyavir Singh Phogat: Aamir Khan

Mahavir Singh Phogat'ın eşi Daya Shobha Kaur: Sakshi Tanwar

Mahavir Singh Phogat'ın kızı Babita Kumari: Sanya Malhotra

Mahavir Singh Phogat'ın kızı Geeta Phogat: Fatima Sana Shaikh

Genç Geeta: Zaira Wasim

Genç Babita: Suhani Bhatnagar

Antrenör Pramod Kadam: Girish Kulkarni

2 numaralı erkek dövüşçü: Kaustubh Pile

Vivan Bhatena

Rohit Shankarwar

Aparshakti Khurrana