Magazin Deniz Seki annesi ile özlem giderdi

Deniz Seki annesi ile özlem giderdi

Paylaş
Deniz Seki annesi ile özlem giderdi

Cezaevinden çıkar çıkmaz Mecidiyeköy'deki Fairmont Qasar Otel'e yerleşen Deniz Seki, ailesi ve nişanlısı Faruk Salman'la hasret giderdi

Deniz Seki uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 2 yıl 6 ay sonunda Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden pazartesi günü tahliye oldu. Tahliye sonrası Deniz Seki nişanlısı Faruk Salman'la Mecidiyeköy'deki Fairmont Quasar Otel’e yerleşti.

Şarkıcıyı otelde yakın dostları Demet Akalın-Okan Kurt, Nükhet Duru, Pınar Altuğ, Armağan Çağlayan, İskender Paydaş, Şenay Düdek, Metin Hara, Gülşah Saraçoğlu ve Gülben Ergen karşıladı. Günün sürprizi de Demet Akalın'dan geldi.

Bir organizasyon şirketiyle anlaşan ve günler öncesinden kutlama hazırlıklarına başlayan Demet Akalın, Deniz Seki’nin kalacağı sekizinci kattaki odayı yeniden dekore ettirdi. Canlı güvercinlerin bırakıldığı odaya 15 çeşit pasta ile meyve tabakları yerleştirildi.

Deniz Seki'ye arkadaşlarının hazırladığı sürpriz karşılama organizasyonu bir saat sürdü. Deniz Seki daha sonra annesi Güler, kardeşleri Serdar ve Serkan, nişanlısı Faruk Salman ve birkaç arkadaşıyla iftar yaptı. Hürriyet'in haberine göre; bu hareketli karşılama sonrası Deniz Seki 22.30’da uyumak üzere odasına çekildi.


Deniz Seki cezaevinden çıkar çıkmaz otele yerleşti

'ŞAŞKIN VE YORGUN'

Otelden ayrılırken soruları yanıtlayan İskender Paydaş, “Deniz’i çok sağlıklı gördüm. Şaşkın, yorgun ama morali yüksek. Yakında yeni albümü için birlikte stüdyoya gireceğiz. Sıkı bir albüm geliyor” dedi.

Pınar Altuğ ise şunları söyledi: “Türkiye onu çok özlemişti. Birbirimize sımsıkı sarıldık ve sadece bakıştık. Deniz benim çok eski dostum. Ziyaretine de gitmiştim ama açık görüş değildi, tel örgü arkasından görüşebilmiştik. Sonunda uzun uzun sarılıp hasret giderdik.”



Deniz Seki, dün kaldığı otelden ayrılmadı, 240 metrekarelik süitinde ailesiyle zaman geçirmeyi ve hasret gidermeyi tercih etti. Sanatçı, öğleden sonra odasının balkonunda göründü.

ANNESİNİ ELLERİYLE BESLEDİ

Nişanlısı Faruk Salman, annesi Güler Seki, kardeşi ve yeğeniyle balkon keyfi yapan Deniz Seki’nin annesini elleriyle beslediği görüldü. Güler Seki ise bir ara müstakbel damadı Faruk Salman’ı öperken objektife yansıdı.





Haberin Devamı