Magazin Dilan Karataş kimdir, kaç yaşında ve nereli MasterChef Dilan ne iş yapıyor İşte Instagram hesabı

Dilan Karataş kimdir, kaç yaşında ve nereli MasterChef Dilan ne iş yapıyor İşte Instagram hesabı

Paylaş
Dilan Karataş kimdir, kaç yaşında ve nereli MasterChef Dilan ne iş yapıyor İşte Instagram hesabı

Dilan Karataş MasterChef Türkiye’de 14. yarışmacı olarak ana kadroya katılan isim oldu. İlk turda şeflerden üç evet alarak düellolara katılmaya hak kazanan Dilan kağıtta levrek yaparak rakiplerini geride bırakmıştı. Peki, MasterChef Dilan kaç yaşında ve nereli? İşte Instagram hesabı ve hayatı hakkında merak edilen detaylar…

MasterChef Dilan Karataş, genç yaşına rağmen mutfakta oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Hala öğrenci olan genç yarışmacı aynı zamanda MasterChef Türkiye’de ana kadroya seçilen Metin Yavuz’un öğrencisi olduğunu belirtmişti. İşte Imstagram hesabı ve Dilan Karataş ile ilgili bilgiler…

Haberin Devamı

DİLAN KARATAŞ KİMDİR?

MasterChef Türkiye’de ana kadroya katılmaya hak kazanan Dilan Karataş 20 yaşında ve aslen Malatyalı. Bilgi Üniversitesi’nde öğrencilik hayatına devam ederken aynı zamanda Asya mutfağı ve sushi alanında çalışıyor. Dilan, ana kadroya seçilen bir başka yarışmacı Metin Yavuz'un öğrencisi olduğunu ifade etmişti.

Dilan Karataş MasterChef Türkiye’nin ilk turda tatlı patates püreli bonfile hazırlamış ve Danilo, Mehmet ve Somer şeften aldığı 3 evet ile bir üst tura çıkmıştı.

Düellolarla Dilara ve Deniz ile eşleşen Dilan Karataş, şeflerin istediği kağıtta levrek yemeğini rakiplerinden daha iyi hazırlayarak ana kadro seçmelerine katıldı.  

Ana kadro seçmelerinde şeflerin yarışmacılardan istediği Meksika usulü chili con carne yemeğini en iyi hazırlayan 6 yarışmacı arasına giren Dilan Karataş, yaratıcılık turuna kaldı.

Haberin Devamı

Ana ürün olarak “yoğurt” kullanılan yaratıcılık turunda da en iyi tabağı hazırlayarak ana kadroya katılan isim Dilan Karataş oldu.

DİLAN KARATAŞ’IN INSTAGRAM HESABI

Dilan Karataş, Instagram’da @dilankarataass kullanıcı adıyla yer alıyor. 6 bin 662 takipçisi bulunan MasterChef Dilan’ın sosyal medyayı aktif olarak kullandığı görülüyor.