Magazin Dilan Polat kimdir? Dilan Polat’ın Kocası Engin Polat kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Dilan Polat kimdir? Dilan Polat’ın Kocası Engin Polat kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Paylaş
Dilan Polat kimdir? Dilan Polat’ın Kocası Engin Polat kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Dilan Polat’ın kocası Engin Polat eşine yaptığı doğum günü sürprizinin sosyal medyada yer almasının ardından ülkenin en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Eşine önce içi kırmızı güllerle dolu lüks bir araç hediye eden Polat, ardından AVM’de eşinin adına açılmış pırlanta mağazası hediye etti. Görüntülerin ardından Dilan Polat’ın Kocası Engin Polat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Engin Polat ne iş yapıyor? araştırmaları da yoğunluk kazandı…

Dilan Polat’ın Kocası Engin Polat, eşine yaptığı pahalı doğum günü sürprizleriyle gündeme geldi. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile evli olan Engin Polat’ın evliliğinden Nilda ve Milan Efe isimli iki çocuğu bulunuyor. İşte Engin Polat’ın yaşı, memleketi ve mesleğine dair detaylar…

Haberin Devamı

ENGİN POLAT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Dilan Polat’ın Kocası Engin Polat, 21 Temmuz 1990 İstanbul doğumlu. Eşi Dilan Polat ile lise yıllarından beri aşk yaşadığı belirtilen ve şu an 32 yaşında olan Engin Polat’ın Nilda ve Milan Efe isimli iki çocuğu var.

ENGİN POLAT NE İŞ YAPIYOR?

Engin Polat Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında 2013 yılından bu yana inşaat işleri ile uğraştığını ifade ederken, 23 yaşındayken milyonluk işler yaptığını ve yanında 50 kişinin çalıştığını aktardı.

Aynı zamanda Engin Polat’ın bir medikal firmasının kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığı biliniyor. Aynı zamanda Engin Polat eşi Dilan Polat ile birlikte güzellik merkezi sahibi.

DİLAN POLAT KİMDİR?

21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Dilan Polat, küçük yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta Engin Polat ile evlilik yapan Dilan Polat'ın 2 çocuğu var.

Haberin Devamı

İş adamı olan babasını beyin tümörü nedeniyle kaybeden Dilan Polat, yıllar sonra hayatıyla ilgili bir gerçeği itiraf etmiş, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.