Magazin Doya Doya Moda Nimet kimdir? Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Nimet Uzun kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda Nimet kimdir? Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Nimet Uzun kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Paylaş
Doya Doya Moda Nimet kimdir? Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Nimet Uzun kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmasının bu haftaki yeni yarışmacısı Nimet Uzun oldu. Cuma günü eski yarışmacı Yağmur’un elenmesinin ardından pazartesi günü itibariyle Nimet Uzun yarışmada hazırladığı kombinlerle jüri önüne çıkmaya başladı. Peki, Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Nimet Uzun kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Nimet Uzun hafta içi her gün TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı oldu. Nimet Uzun kıyafetleriyle Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş’tan oluşan jüriden en yüksek puanı alarak yarışmaya devam etmeye çalışacak. Peki, Doya Doya Moda Nimet kimdir? İşte yeni yarışmacı hakkında merak edilen ayrıntılar…

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA NİMET KİMDİR?

Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Nimet Uzun 41 yaşında ve yarışmaya Hatay’dan katılıyor. 2 kız çocuğu annesi olan Nimet Uzun 42 beden giyiyor.

Arkadaşlarının kendisini modacı olarak belirtiğini anlatan yeni yarışmacı Nimet stilini herkese göstermeye geldiğini ve yarışmada güzel kombinler yapacağını ifade etti.

Sürücü eğitmeni olduğunu ve özel direksiyon dersi verdiğini belirten Nimet Uzun aynı zamanda bir bankanın arşiv bölümünde çalıştığını kaydetti. Güzellik uzmanı da olduğunu söyleyen Nimet Uzun arkadaşlarına cilt bakımı yaptığını da kaydetti.