Magazin 24 Mayıs Survivor elenen isim kim? Survivor’dan kim elendi, kim gitti? Dün akşam ödül oyununu dün kim aldı?

24 Mayıs Survivor elenen isim kim? Survivor’dan kim elendi, kim gitti? Dün akşam ödül oyununu dün kim aldı?

Paylaş
24 Mayıs Survivor elenen isim kim?  Survivor’dan kim elendi, kim gitti? Dün akşam ödül oyununu dün kim aldı?

Dün akşam Survivor’da gerçekleşen konseyin ardından bir yarışmacı daha elenerek adaya veda etti. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda Gönüllüler takımından iki, ünlüler takımından iki yarışmacı eleme potasına girmişti. Sonuçların gelmesinin ardından Acun Ilıcalı SMS sıralamasını ve 24 Mayıs’ta Survivor’dan elenen ismi açıkladı…

Dün akşam Survivor’da hem ödül oyunu hem de eleme heyecanı yaşandı. İlk olarak parkurda ödülü kazanmak için mücadele eden yarışmacılar gece sonunda konseyde bir arkadaşlarına veda etti. Bu hafta Berkan, Hikmet, Ayşe ve Sude eleme adayı olmuştu. Peki, Dün akşam Survivor’dan kim elendi, kim gitti? İşte 24 Mayıs Survivor’dan elenen isim ve ödül oyununu kazanan takım…

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU DÜN KİM ALDI?

Survivor’da 24 Mayıs akşamı eleme konseyinden önce Gönüllüler ve Ünlüler takımı ödül oyunu için parkura çıktı. İlk olarak kadın yarışmacıların parkura çıktığı etabın kazananı Gönüllüler takımı oldu. Erkekler etabında da ipi göğüsleyen Gönüllüler olunca dün akşam ödül oyununun kazananı Gönüllüler takımı oldu.

Ödülü kazanan yarışmacılar pırpır uçakla Punta Cana'daki su parkına gitti. Yaşanan eğlenceli anların ardından lüks bir villada akşam yemeğinde kuşbaşı etli patlıcan beğendi, pirinç pilavı, sütlü irmik tatlısı yendi ve yarışmacılar bu lüks villada konakladı.

DÜN AKŞAM SURVİVOR’DAN KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Dün akşam Survivor’da Berkan, Hikmet, Ayşe ve Sude için oldukça heyecanlı geçti. Bu hafta eleme potasında yer alan dört yarışmacı kadar onların taraftarları da SMS oylamasının sonucunu merakla bekledi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı gecenin sonunda SMS sıralamasını ve Survivor’dan elenen ismi açıkladı.

24 Mayıs 2022 Salı akşamı Survivor’dan elenen isim Sude oldu…