Magazin Efsane yönetmen Quentin Tarantino ikinci kez baba oldu

Efsane yönetmen Quentin Tarantino ikinci kez baba oldu

Paylaş
Efsane yönetmen Quentin Tarantino ikinci kez baba oldu

Dünyaca ünlü Oscar'lı yönetmen Quentin Tarantino (59) ikinci kez baba oldu.

'Soysuzlar Çetesi', 'Bir Zamanlar...Hollywood’da', 'Kill Bill' ve 'Ucuz Roman' gibi kült filmlere imza atan ABD'li yönetmen Quentin Tarantino, çocukluğuyla ilgili yıllar sonra bir itirafta bulunmuştu. Geçtiğimiz yıl Brian Koppelman'ın The Moment adlı podcast'ine katılan Tarantino, yazarlığa ilkokul çağında merak duymaya başladığını belirtmişti.

Haberin Devamı

 58 yaşındaki yönetmen, bu hevese öğretmenlerinin sıcak bakmadığını söylemişti. Tarantino, konuyla ilgili, "Bunu ödev yapmak yerine isyan ederek yaptığım bir şey olarak gördüler" ifadelerini kullanmıştı. Bu nedenle okulda daima zorlandığını anlatan Quentin Tarantino, annesinin de bunu kabullenmekte hep güçlük çektiğini söylemişti.

'SÜREKLİ SÖYLENİP DURUYORDU'

Tarantino, okulda hikaye yazdığı için başı derde girdiğinde annesinin kendisine alaycı ve kızgın şekilde verdiği tepkiyi şöyle anlatmıştı:

"Sürekli söylenip duruyordu. Sonra attığı tiradın ortasında 'Bu arada, şu yürüttüğün küçük yazarlık kariyeri var ya...' Tabii, parmaklarıyla havada tırnak işareti falan yaparak söylüyordu bunları, 'Bu saçmalığa bir son veriyorsun!' dedi."

Haberin Devamı


'SANA ALINAN BİR EV OLMAYACAK'

Ünlü yönetmen bunu duyduğunda kendi kendine, "Pekala, hanımefendi... Başarılı bir yazar olduğumda, tek bir kuruş bile görmeyeceksin. Sana alınan bir ev olmayacak. Çıkabileceğin tatiller olmayacak!" dediğini anlatmıştı.

2009'DA KUDÜS'TE TANIŞTILAR

2009 yılında Kudüs Film Festivali’nde 'Soysuzlar Çetesi' filminin tanıtımı sırasında tanışan Quentin Tarantino ve kendisinden 21 yaş küçük müzisyen eşi Daniella Pick, 2015 yılının Mayıs ayında ayrılmıştı. İkili, aralık ayında barışarak ilişkilerine devam etmişti.

2018'de dünyaevine giren ünlü çift, Beverly Hills’te pek çok ünlü yıldızın katıldığı, Yahudi geleneklerine uygun bir düğünle evlenmişti. İlk çocukları Leo’yu 2020 şubat ayında kucağına alan Tarantino ve Pick'ten mutlu haber geldi.

KIZ ÇOCUKLARI OLDU

İkinci kez anne-baba olan 59 yaşındaki yönetmen ve 38 yaşındaki şarkıcı eşi, 2 Temmuz’da bir kız çocuk sahibi olduklarını duyurdu. Ünlü çift, kızlarının adını henüz açıklamadı.

'LEONARDO DICAPRIO'DAN ETKİLENMEDİM'

Öte yandan ünlü yönetmenin ilk çocuğunun adını Leo koyması gündem olmuştu. “Adını neredeyse Leo koymayacaktım. Çünkü herkes Leonardo DiCaprio’dan etkilendiğimi düşünecekti” diyen yönetmen 'Leo’nun eşinin dedesinin adı olduğunu açıklamıştı.