MagazinFaili meçhul dosya çözüldü! Mezdeke Aynur'un ablası ilk kez Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu

Faili meçhul dosya çözüldü! Mezdeke Aynur'un ablası ilk kez Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu

Faili meçhul dosya çözüldü! Mezdeke Aynur'un ablası ilk kez Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu

Şişli’de 10 yıl önce evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden 'Mezdeke' dans grubu üyesi Aynur Kanbur cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programına canlı yayınla bağlanan acılı abla Dilek Kıymış, cinayet hakkında konuştu.

Kanal D’de Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın sunumuyla ekrana gelen “Neler Oluyor Hayatta” yine gündeme damga vurdu. Mezdeke dansçısı Aynur Kanbur, 10 yıl önce vurularak öldürülmüş, cinayeti faili meçhul dosya olarak kayıtlara geçmişti. Akrabası olduğunu iddia eden kişi, “dansözlük yaptığı için öldürdüm” diyerek cinayeti itiraf etti. Bu itirafın ardından acılı abla Dilek, “Neler Oluyor Hayatta” canlı yayınına bağlandı.

Haberin Devamı

“İTİRAF EDEN KİŞİYİ TANIMIYORUM”

Bazı akrabalarının kardeşi Aynur’un dansözlük yapmasına karşı olduğunu söyleyen acılı abla, itiraf eden kişinin onlardan biri olmadığını ve o kişiyi tanımadığını da ekledi.

Faili meçhul dosya çözüldü Mezdeke Aynurun ablası ilk kez Neler Oluyor Hayattaya konuştu

“OLAYIN İÇİNDE BAŞKA BİR ŞEY VAR”

10 yıl sonra gelen itirafa rağmen içi rahatlamayan abla, “bu olayın içinde başka bir şey var” diyerek isyan etti.