Magazin Gökhan Alkan fırtınası esecek: Ben öyle bir darbe aldım ki iyi değilim

Gökhan Alkan fırtınası esecek: Ben öyle bir darbe aldım ki iyi değilim

Paylaş
Gökhan Alkan fırtınası esecek: Ben öyle bir darbe aldım ki iyi değilim

Yasak Elma'dan ayrıldıktan sonra ekranlara Kalp Yarası ile dönecek olan Gökhan Alkan'ın canlandırdığı Ferit’in öyküsünden ilk ipuçları geldi.

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yakında atv ekranında seyirciyle buluşacak ‘Kalp Yarası’ndan ikinci tanıtım yayınlandı. Çekimleri Hatay-Antakya’da devam eden dizinin tanıtımı yayınlandıktan kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu.

Haberin Devamı

Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası olan Hatay-Antakya’da geçen çarpıcı bir öyküyü ekranlara taşıyacak ‘Kalp Yarası’nın ikinci tanıtımında Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Ferit’in öyküsünden ilk ipuçları yer aldı. Tanıtımda, Ferit’in “Sen bakma benim böyle ayakta durduğuma, ben öyle bir darbe aldım ki iyi değilim” sözleri dikkat çekti.

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe’nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alacak dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

Haberin Devamı

‘Kalp Yarası’; genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren güçlü oyuncu kadrosu ile yaz sezonu izleyicisiyle buluşacak.