Magazin Gönül Dağı’nda Taner’in babası yaşıyor mu? Taner’in babası İrfan Kaya’yı kim canlandıracak?

Gönül Dağı’nda Taner’in babası yaşıyor mu? Taner’in babası İrfan Kaya’yı kim canlandıracak?

Paylaş
Gönül Dağı’nda Taner’in babası yaşıyor mu? Taner’in babası İrfan Kaya’yı kim canlandıracak?

Gönül Dağı dizisi 21 Mayıs Cumartesi akşamı 64. bölümüyle TRT1 ekranlarında yerini alacak. Patates toplama makinelerinde başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Taner hiç beklemediği bir olayla karşılaşıyor ve babasının yaşadığını öğreniyor. Peki, Taner’in babası İrfan Kaya’yı kim canlandıracak? İşte sevilen dizi Gönül Dağı’nın yeni bölümüne ilişkin ayrıntılar…

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nda bu hafta herkesi şok eden bir gerçekle ortaya çıkıyor. Yıllardır öldü bilinen Taner’in babasının yaşadığı öğreniliyor. Amcaoğlulları, Taner, Veysel ve Ramazan Tokat’a doğru yola çıkarken, hamileliği riskli olan Zahide de babasını görmek istiyor. İşte Taner’in babası İrfan Kaya gerçekten yaşıyor mu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

GÖNÜL DAĞI’NDA TANER’İN BABASI YAŞIYOR MU?

Gönül Dağı bu hafta 64. yeni bölümüyle TRT1 ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Taner, Ramazan ve Veysel icat ettikleri patates toplama makinelerinin Şilililere ulaşmasının ardından bekledikleri ödemeyi alırlar. Beklediklerinin bile üzerinde elde ettikleri para ile amcaoğulları işlerini daha da büyüterek çalışmaya devam ederler.

Taner son zamanlarda babası hakkında bilgi almaya başlar. Ancak Taner ve tüm ailesi babası İrfan Kaya’nın yıllar önce Almanya’da öldüğünü zannettikleri için bu durum herkeste heyecana neden olur.

Taner dedesi Ciritci Abdullah ile konuşarak duygularını anlattığında dedesi de ona hak verir. Kısa süre sonra Taner aldığı telefon ile babasının yaşadığını öğrenir.

Gelen habere göre Taner’in babası Tokat’ta yaşamaktadır ve amcaoğulları hemen Tokat yoluna düşer.

Haberin Devamı

Bu sırada hamileliğinin riskli olduğunu öğrenen Zahide babasının yaşadığını öğrenince o da babasını görmek ister ve yola çıkar. Ancak bu yolculuğun sonu Zahide ve Sefer için farklı bir yerde biter…

TANER’İN BABASI İRFAN KAYA’YI KİM CANLANDIRACAK?

Gönül Dağı’nda Taner’in babasını kimin canlandıracağına ilişkin bir bilgi bulunmuyor. Bununla birlikte Taner ve ailesinin bir mezar başında bekledikleri ve mezarda İrfan Kaya yazdığı görülüyor.

Bu nedenle şu an için Taner’in babasının yaşayıp yaşamadığı ve kimin canlandıracağı konularının netleşmesi için yeni bölümün yayınlanması bekleniyor.

 GÖNÜL DAĞI 64. BÖLÜM FRAGMANI