Magazin Gürgen Öz'den havaalanında yaşanan olaya tepki!

Gürgen Öz'den havaalanında yaşanan olaya tepki!

Paylaş
Gürgen Öz'den havaalanında yaşanan olaya tepki!

Oyuncu Gürgen Öz, bineceği uçak rötar yaptığı için bir kadın personele ağıza alınmayacak sözler söyleyen kadına sosyal medya hesabından tepki gösterdi

İstanbul-Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötara girince yolcular yer hizmeti veren personele tepki gösterdi. Bir yolcunun hakarete varan tepkisi kameralara yansıdı.

Haberin Devamı

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tepkilerin çığ gibi büyüdüğü kadın yolcuya Gürgen Öz sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla tepki gösterdi:

"Arkadaşlar tam kendi kendimi gülerken yakaladım. Şimdi diyeceksiniz ki niye? Gün geçmiyor ki güzel memleketimde bir çirkeflik yaşanmasın. Biliyorsunuz, İstanbul Havaalanı'nda kadının birisi sırf uçak rötar yaptı diye yer hostesine 'Sokak ş*rf*ntsı' dedi. Bu kadar düştü yani. Şimdi bu tipe bayılıyorum ben bizim memlekette.

'BU PROFİL ÇOK MEŞHUR BİZİM MEMLEKETTE'

Şıkır şıkır giyinir, param var diye kendisini bir şey sanabilir, para verdi diye herkesi hakir görüp herkese yukarıdan bakabilir. Bu profil çok meşhur bizim memlekette. Böyle görgüsüz, bomboş, daha insan olamamış tipler, bunlar her yerde. Bu zaten daha uçak havalanmadan uçmaya başlamış. Kendisini yukarıda görüyor, havalanmış. Fakat yer hostesi ona bir tane çakacakken vazgeçiyor, insanlığını koruyor, yükseliyor, yüceliyor, onu yerin dibine sokuyor.

Haberin Devamı