Magazin Hakim dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler! Ömer Arif Derman, Azem Demirkıran, Cevdet, Gülbahar kim? Gerçek isimleri ne?

Hakim dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler! Ömer Arif Derman, Azem Demirkıran, Cevdet, Gülbahar kim? Gerçek isimleri ne?

Paylaş
Hakim dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler! Ömer Arif Derman, Azem Demirkıran, Cevdet, Gülbahar kim? Gerçek isimleri ne?

Hakim dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler ile dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. 4 Nisan Pazartesi akşamı ATV ekranlarında yayın hayatına “Merhaba” diyen dizinin kadrosunda Türk televizyonlarının usta isimleri yer alıyor. Peki, Ömer Arif Derman, Azem Demirkıran, Cevdet, Gülbahar kim? Gerçek isimleri ne? İşte, Hakim dizisinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterlere ilişkin detaylar…

Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Burcu Kara, Seda akman ve Hasibe Eren gibi her biri başarısıyla adından söz ettiren isimler yer alıyor. Ömrünü adalet için mücadele ederek geçiren Ömer Arif Derman’ın karşı karşıya kaldığı Azem Demirkıran ile Cevdet ve Gülbahar’ın hikayelerinin kesişmesi anlatılan dizide hem oyuncular hem de canlandırdıkları karakterler pek çok kişi tarafından merak ediliyor…

Haberin Devamı

HAKİM DİZİSİ OYUNCULARI VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER!

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU-ÖMER ARİF DERMAN

İdealist, zeki ve iyi kalplidir… Zor durumlar karşısında dahi sükunetini koruyabilen, onurlu bir adamdır. Hayatının her zerresinde adaleti gözetir. Hiçbir zaman büyük bir serveti olmamış, kazandığı maaşıyla ailesine bakmış ve etrafındaki ihtiyaç sahiplerine yardım etmiştir. Herkes tarafından sevilir, sayılır. Karısını kaybettikten sonra, oğlu Ozan tüm dünyası olmuştur. Ve o iki kişilik dünyanın içine kimseyi almamıştır… Baba oğul sıradan hayatlarını yaşarken, Ozan'ın yaptığı kaza hayatlarını alt üst eder. Ömer Arif oğlunu korumaya çalışırken hem bildiklerini unutmak hem de bambaşka bir dünyanın kurallarını öğrenmek zorunda kalacaktır…

YURDAER OKUR-AZEM DEMİRKIRAN

Arnavut kökenli bir ailenin en büyük oğludur Azem. Hayatı sokaklarda öğrenmiştir. Kendine has bir adalet duygusu vardır. Kolay sinirlenmeyen, soğukkanlı bir adamdır. Fakat gözü döndüğünde, onu durdurmak mümkün değildir. Azem'in olan bitenden sonra en çok kıymet verdiği ve kaybetmekten korktuğu kişi kızı Deniz'dir. Kızının üzerine titrer. Bu özen kimi zaman Deniz'le arasının açılmasına sebep olur. Büyük oğlu Metehan'ın cezaevinden çıkmasıyla baba oğulun ilişkisi Mert'in kaybı üzerine daha derin bir bağla güçlenir. Çocukları öldükten sonra karısı Zümrüt'le arası giderek açılır. Evlat acısı ve intikam, Azem'i hiç olmadığı kadar tehlikeli bir hale getirecektir…

Haberin Devamı

EBRU ÖZKAN-YASEMİN KANER

Yasemin alımlı, zeki, güçlü, sıra dışı bir kadındır. Ömer Arif'in eski stajyeridir. Mesleğiyle ilgili ne varsa Ömer'den öğrenmiştir ve ona derin bir hayranlık duymaktadır. Uyarılarına kulak astığı tek kişi Ömer'dir. Yasemin'in Ömer'e olan duyguları, Aylin'in ölümüyle beraber iyice derinleşir. Ozan'ın yaptığı kazadan sonra Ömer'le daha sık görüşmeye başlar. Çünkü Ömer ondan birini savunmasını ister. Ömer'e yardım etmek isterken, yol ayrımında kalacak ve bir seçim yapması gerekecektir.

UĞUR YÜCEL-CEVDET

Zor yollardan geçmiş bir adamdır Cevdet, dava adamıdır. Çok şey görmüştür, çoğu kez kirlenmiştir. Fakat Ömer'le ilişkisi hep temiz kalmıştır. İçgüdüleri kuvvetli, akıllı bir adamdır. Yaşadıklarını ardında bırakıp siyasete atılmış, bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olmuştur. Can dostu Ömer Arif'in yardım istemesiyle, o da kendini ateşin içinde bulacak, en az Ömer Arif kadar can yakacaktır.

Haberin Devamı

HASİBE EREN-GÜLBAHAR

Kendine has zekâsı olan güçlü bir kadındır. İstanbul'un gecekondu mahallesinde barındırdığı çetesiyle illegal işler yürütür. Kocasını bir çatışmada kaybedince çetenin başına geçmiştir. Lakabı "Yenge"dir. Merhametsiz bir kadın değildir ama içinde bulunduğu ortam onu insanlara güvenmemeye itmiştir. Sürekli ölçüp tartan bir yanı vardır. Bağıran, emir veren bir kadın değildir. Erkek dünyasının lideri olmasına rağmen dişiliğinden asla bir şey kaybetmemiştir. Bazen ne istediğini anlamak için tek kelimesi yeter etrafındakilere. Tıkırında giden işleri, Cevdet'in onları Azem'le karşı karşıya getirmesinden sonra yokuş aşağı gidecektir.

FATİH BERK ŞAHİN-OZAN DERMAN

Ömer Arif Derman'ın oğlu… Ozan; akıllı, yetenekli ve sağduyulu bir gençtir. Özellikle annesini kaybettikten sonra içine kapanmış ve kendini fotoğraf çekmeye adamıştır. Tıpkı annesi gibi… Hayatında, babası dışında bir de sevgilisi Ceren vardır. Yaşamaya devam etmeye çalışır. Annesinin ölüm yıl dönümde yaptığı kaza miladı olacaktır. Susturamadığı vicdanını bastırmak için çabalayacak, öldürdüğü gencin ablasıyla umutsuz bir aşka düşecektir. En büyük dayanağı olan babasının bambaşka bir adama dönüştüğünü gören Ozan, bu yükle sınanacak ve dönüşmeye başlayacaktır...

Haberin Devamı

ESLEM AKAR-DENİZ DEMİRKIRAN

Azem Demikıran'ın tek kızı… Ozan'ın umutsuz aşkı... Hayata karşı farklı bir bakış açısı olan, iyi eğitimli biri... Annesiyle her ne kadar zıtlaşsa da hayrandır ona. Ailesinde en çok kardeşi Mert'i sevmektedir. Mert'in ölümü Deniz'in dönüm noktası olur. Hayatının en güzel ve içten yanını Mert'le kaybeder. Ta ki Ozan'la tanışana kadar. Bu gizemli çocuğa günden güne çekilen Deniz, kendini korkunç bir gerçeğin içinde bulacaktır.

SEDA AKMAN-ZÜMRÜT DEMİRKIRAN

Azem'in karısı… Alımlı, soğukkanlı ve kurnaz bir kadın... Kocasıyla derin bir bağı vardır. Bu bağ, oğulların ölümüyle kopma noktasına gelir. İntikamdan gözü dönen Zümrüt, Azem'den habersiz hareket etmeye başlayınca, ipler iyice kopar. Büyük oğlunun hapisten çıkmasıyla kendine dayanak bulan Zümrüt, bundan sonraki hamlelerinde oğlu Metehan'ı kullanacak, Azem'le karşı karşıya gelecektir.

Haberin Devamı

BURCU KARA-AYŞE KORKMAZ

Ömer Arif'in karısı Aylin'in asayiş şubedeki iş arkadaşı, yakın dostudur. Aylin'in ölümünden sonra Ömer Arif ve Ozan'a elinden geldiğince destek olmaya çalışmıştır. Ozan'ı kendi oğlu gibi sever ve her fırsatta dile getirir. Ayşe'nin bir bebeği vardır. Gizemli bir geçmişi içine gömmeye çalışır aynı zamanda... Öte yandan, Ömer Arif'e karşı gizli bir hayranlığı vardır. Ömer Arif'in Yasemin'le yakınlaşması sonucu hayal kırıklığına uğrar. Ancak sırf bu nedenle Ömer Arif'e cephe alacak bir kadın değildir. Arkadaşı Aylin'den emanet kalan Ozan ve Ömer Arif'e her koşulda yardım edecektir.

NAZ ÇAĞLA IRMAK-CEREN

Ozan'ın sevgilisi. Ozan'a her zaman destek olmaya çalışır, yanında olur. Ozan korkunç gerçeği ona itiraf eder. Ozan'ın Deniz'le görüştüğünü öğrenince Deniz'e gerçeği söyleyecektir. Mert'in ölümüne sebep olanın Ozan olduğu gerçeğini…