Hayata odaklan!

Toplumda bilinçli ve dengeli teknoloji kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan Tuğba Şengül, kurucusu olduğu Dijital Denge Derneği ile dikkat çekiyor.
19 Nisan 2026 , Pazar 07:00
POSTA MAGAZİN
Şengül, dernek çatısı altında düzenlenen yeni farkındalık atölyesini The Ritz-Carlton İstanbul’da gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören etkinlikte misafirler, teknolojiyle sağlıklı bir ilişki kurmaya dair keyifli ve ufuk açıcı saatler geçirdi.
Haberin Devamı
“Ekranın Ardında Kaybolan İnsan” kitabının yazarı Şengül, konuklara mini bir dijital denge eğitimi de verdi. Katılımcılar hem bilinçlendi hem de dijital dünyaya farklı bir pencereden bakma fırsatı yakaladı.
BUNLARI DA OKUYUN
Çıtır çıtır patates kızartmanın sırrı! İçi yumuşacık oluyor, kızartırken yağına 1 kaşık eklemek yetiyor!
Sürekli kırılan tırnaklara elveda: Evdeki 2 malzemeyle kaya gibi sert tırnakların sırrı!
Ata tohumundan yetiştiriliyor, hasadı başladı! Coğrafi işaret tescilli lezzete talep yağıyor
Önünden her gün geçiyoruz ama içindeki sırları kimse bilmiyor: Boğaz'daki o sarayla ilgili daha önce duymadıklarınız
Hibrit tohumlar kenara çekilsin! Sarıgöl'ün kırmızı altınında büyük hasat başladı






