'Her sene daha iyiye'

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, Haziran 2022’de Roma’da evlenmişti.
04 Haziran 2026 , Perşembe 07:00
POSTA MAGAZİN
2025’te kriz yaşayıp boşanacakları söylenen çift dostlarının araya girmesiyle birbirlerine bir şans daha vermişti. Dün evlilik yıldönümleriydi.
Haberin Devamı
Mustafa Sandal “Farkındasın değil mi her yıl daha iyiye gidiyoruz. İyi ki sen Melis’im. Biri bitti, sonsuza kadar devam edecek daha çok şey var” yazdı. Melis Sütşurup da “İyi ki kocam” karşılığını verdi.
BUNLARI DA OKUYUN
Saat 05.00'te minibüslerle tarlaya gidiyorlar: 35 derece sıcakta zorlu mesai: Kilosu 13-15 liraya kadar düştü!
Ne bir damla su var ne de ilaç istiyor! Avrupa almak için sıraya girdi! Kilosu 50 liradan kapış kapış giden o ürün...
18 TEMMUZ 2026 CUMARTESİ YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda hangi diziler, programlar ve filmler var? Kanal Kanal Tam Liste!
Katır sırtında keşfedilmişti, dünyada sadece orada yetişiyor! Nesli tükenmek üzere olan eşsiz miras çiçek açtı
Çeşme sahillerinde bir ilk! Ne elektrik parası ödüyor ne de hale gidiyor: Sebebini duyanlar hayran kalıyor...






