Magazin İlayda Alişan ile Burak Yörük başrolü paylaşacak!

İlayda Alişan ile Burak Yörük başrolü paylaşacak!

Paylaş
İlayda Alişan ile Burak Yörük başrolü paylaşacak!

"Masumiyet" dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu İlayda Alişan, bir projeye imza attı. Yeni dizide yine kendisi gibi gözde oyunculardan olan Burak Yörük ile başrolü paylaşacak.

Yaz dizilerinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Kanallar yeni projeleri için oyuncu görüşmeleri yapıyor. “Bir Yaz Dizisi” adlı dizi için de kollar sıvandı. İddiaya göre; projede genç kuşağın gözde yıldızlarından İlayda Alişan ve Burak Yörük başrolü paylaşacak.

Haberin Devamı

DİZİDE KİMLER VAR?

Sektörün başarılı isimlerinden Serdar Gözelekli’nin yöneteceği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzaları olan Barış Erdoğan, İlker Arslan yazıyor. Dizide oyuncu bir genç ile oyuncu olmaya çalışan bir genç kızın etkileyici hikâyesi ele alınıyor.

 İLAYDA ALİŞAN BAŞARISIYLA DİKAKTLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Geçen sezon Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Serkay Tütüncü’yle başrolü paylaştığı Masumiyet dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan Kırmızı Oda dizisindeki Süveyda karakteriyle de adından söz ettirmişti. geçen sezona damgasını vuran Masumiyet dizisinin ardından Kırmızı Oda ve İyi Adamın 10 Günü ile Kötü Adamın 10 Günü filmlerinde oynamıştı.