İngiliz şarkıcı Dua Lipa’dan Filistinlilere destek paylaşımı

Dünyaca ünlü Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve model Dua Lipa, Filistin halkına yönelik etnik temizliğin sona ermesi gerektiğini belirterek, bunun insan hakları meselesi olduğu paylaşımında bulundu.
12 Mayıs 2021 , Çarşamba 18:20
Dua Lipa, 66 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Filistin halkına yönelik etnik temizlik sona ermeli. Yeter! Bu bir insan hakları meselesi. Uyanın insanlar." ifadelerini kullandı. Şarkıcı, hesabında, Fransa’da 2019’da çıkan yangında zarar gören Notre Dame Katedrali ile İsrail’in saldırıları sonucu Mescid-i Aksa’da çıkan yangının fotoğraflarının birlikte yer aldığı kareye ve Filistinlilere yardım çağrılarının olduğu paylaşımlara da yer verdi.
Haberin Devamı
AA
BUNLARI DA OKUYUN
Vücudunuzdaki uyku düğmesini hemen kullanın! Uykusuzluğun çaresi belli oldu
Sevgililere özel test! Bu soruları sadece gerçek aşıklar çözebiliyor
Bahçesine eken milyoner oluyor: Geleceğin 'yeşil altını' belli oldu! Az su isteyen, çok kazandıran bu bitkiyi keşfedenler paraya para demiyor
1 yıl içerisinde tam 54 kilo verdi! 3 kurala uydu, hayatı baştan sona değişti
Cildi içten gençleştiriyor! Kırışıkları silip kolajen depolarını fullüyor! 5 yaş gençleşmenin sırrı




