Magazin Işın Karaca kızına soy adını verdi

Işın Karaca kızına soy adını verdi

Paylaş
Işın Karaca kızına soy adını verdi

Şarkıcı Işın Karaca, hırsızlıktan aranan eski eşi Sedat Doğan’dan olan kızı Mia’nın soy adını mahkeme kararıyla değiştirdi

Şarkıcı Işın Karaca 2011’de fotoğrafçı Sedat Doğan (38) ile dünyaevine girdi. Bu evlilikten Mia isminde bir kız çocuğu olan çiftin evliliği iki yıl sürdü. Ayrılığın ardından Sedat Doğan’ın adı hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile anıldı. Doğan hakkında dolandırıcılık yüzünden arama kararı çıkartıldı. Polisler tarafından her yerde aranan Doğan, kaçak yollarla gittiği Brezilya’da bir Türk restoranında hırsızlık yaparken ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

BİR AY ÖNCE MAHKEMEYE BAŞVURDU

Tüm bu süreçten sonra Işın Karaca, geçtiğimiz ay Bakırköy Adliyesi’ne gelerek eski eşi Sedat Doğan’dan olan kızı Mia’nın soy isminin değiştirilmesi için aile mahkemesine başvurdu. Karaca, eski eşinin soy ismini taşıyan kızı Mia’nın bu olaylardan etkilenmemesi için soy isminin değiştirilmesini istedi. Karaca ayrıca Doğan’ın kızıyla hiç görüşmediğini ve arayıp sormadığını da belirtti. Aile mahkemesi dün Karaca’nın talebini olumlu buldu. Mia Doğan, artık annesi Işın Karaca’nın soy ismini taşıyacak. Mia’nın bu soy ismi 18 yaşına kadar sürecek. Mia, reşit olunca kullanacağı soy ismi kendisi belirleyecek.