İstanbul Festivali'nde Süperstar Ajda Pekkan ve Gökhan Türkmen rüzgarı esti

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Festivali’nde dün Ajda Pekkan ve Gökhan Türkmen sahne aldı. Sahne enerjisi, seyirci ile kurduğu samimi diyalogu ve eşsiz repertuvarı ile Süper Star; herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.
Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Festivali, 2 Ağustos akşamı Süper Star Ajda Pekkan ve şarkıcı Gökhan Türkmen sahne aldı. Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından düzenlenen festivalde sahne enerjisi, seyirci ile kurduğu samimi diyalogu ve eşsiz repertuvarı ile Süper Star; herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Her zaman olduğu gibi şıklığı ve tarzıyla nefes kesen Ajda Pekkan, yakın zamanda duyuracağı yeni şarkısı "Kalbim Senin"i İstanbul Festivali’nde seslendirdi. İlk kez Harbiye sahnesinde seslendirdiği yeni şarkısı şimdiden dillere dolanan Pekkan’a şarkı boyunca binlerce kişi eşlik etti. "Yakar Geçerim", "Arada Sırada", "Yaz Yaz Yaz", "Resim", "Aynen Öyle" ve "Vitrin" gibi şarkılarıyla Ajda Pekkan, Festival Park Yenikapı’yı büyük bir açık hava dans pistine çevirdi.

GÖKHAN TÜRKMEN’DEN DUYGUSU YÜKSEK BİR BAŞLANGIÇ
Gecede sahneye çıkan Gökhan Türkmen, pop ve alternatif tınıları bir araya getiren repertuvarıyla festival seyircisiyle güçlü bir bağ kurdu. "Çatı Katı", "Dön", "Aşk Lazım", "Taş" ve "Sen İstanbul’sun" gibi sevilen şarkıları, açık havada hep bir ağızdan söylenen büyük bir koroya dönüştü. Gökhan Türkmen’in yalın yorumu ve sahnedeki samimi tavrı, konserin duygusal çizgisini belirlerken, temposu giderek yükselen performans gecenin ikinci bölümüne güçlü bir geçiş hazırladı.

Festival 13 Ağustos’a kadar devam edecek.
Her gün yemeklere kaşık kaşık koyuyoruz! 3 ay boyunca tüketenlerin beyin yapısında değişiklik görüldü
200 yıllık ata tohumunda kurutma mesaisi başladı: Yağışlar rekolteyi coşturdu, yüzde 25 artış var
Kazdağları’nın “yeşil altını” tarlalardan taştı! Eken tarladan servet topluyor
'Fındık dururken bu ne?' Diyenler şimdi sıraya girdi! 20 kilo ile başladı, bu yıl 1 ton toplayacak
Fındığı kökünden söktü, servetin kapısını araladı! Kilosu 250 liradan kapış kapış satılıyor




