Magazin İyilik dizisinin oyuncuları kimler? Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in konusu ne, ne zaman başlıyor?

İyilik dizisinin oyuncuları kimler? Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in konusu ne, ne zaman başlıyor?

Paylaş
İyilik dizisinin oyuncuları kimler? Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in konusu ne, ne zaman başlıyor?

İyilik dizisinin oyuncuları ilk fragmanın Fox TV ekranlarında yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Başrollerde İsmail Demirci ve Hatice Şendil gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin çarpıcı fragmanı beklentileri yükseltirken, İyilik dizisinin oyuncuları kimler? Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in konusu ne, ne zaman başlıyor? Araştırmaları da yoğunluk kazandı…

Fox TV’nin yeni dizisi İyilik, Güney Kore yapımı olan The Queen’s House dizisinden uyarlanırken, yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturuyor. Mutlu bir aile hayatı olan Neslihan’ın yaptığı iyilikle hayatının nasıl yön değiştirdiği anlatılırken, İyilik dizisinin oyuncuları arasında Perihan Savaş gibi usta bir isim de yer alıyor…

Haberin Devamı

İYİLİK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu İyilik dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş ve Sera Kutlubey gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

FOX TV’NİN YENİ DİZİSİ İYİLİK’İN KONUSU NE?

Neslihan (Hatice Şendil) herkesin imrenerek baktığı bir hayata sahiptir. İki çocuğu ve eşi ile mutlu bir yaşam sürmektedir. Günleri rüya gibi devam etmekte eşi (İsmail Demirci) ile aşklarının ilk günkünden daha fazla olduğunu zannetmektedir. Ancak bir gün eşinin onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Hem de kocasının onu aldattığı kişi kardeşi olarak gördüğü Damla’dır. (Sera Kutlubey) Neslihan’ın tüm dünyası bu ihanet haberiyle yıkılır. Yıllardır içinde bulunduğu güven sarayı tuzla buz olmuş artık nereye tutunacağını bilmez hale gelmiştir. Ancak yeniden ayağa kalkmak ve hem kendi hem de çocukları için mücadele etmek zorundadır.

Haberin Devamı

İYİLİK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in ilk fragmanının yayınlanmasıyla seyircilerin heyecanı daha da arttı. Güney Kore yapımı The Queen’s House’tan uyarlanan dizinin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Ancak İyilik’in ne zaman başlayacağına ilişkin net bir tarih verilmemekle birlikte fragmanın sonunda “Çok yakında” başlayacağı belirtildi.

İyilik dizisinin başlayacağı tarih netleştiğinde haberimizde bulabilirsiniz.