Magazin İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe kimdir? Sevgilisi kim?

İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe kimdir? Sevgilisi kim?

Paylaş
İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe kimdir? Sevgilisi kim?

İzzet Altınmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe sevgilisiyle kavga ederken görüntülendi ve bir anda magazin dünyasının gündemine oturdu. Yüzünde çizikler oluşan ve kanlar içinde kalan Fırat Altunmeşe "Üç yıllık sevgilim, aşık olduğum kadın bana bunu yaptı" dedi. Bu olayın ardından ünlü oyuncu hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

Ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe'nin oğlu oyuncu Fırat Altunmeşe sevgilisi tarafından saldırıya uğradı. Önceki gece mekan çıkışı yüzüne darbeler alan Altunmeşe kanlar içinde kaldı.

Haberin Devamı

Neye uğradığını şaşıran Fırat Altunmeşe basın mensuplarına dert yandı.

FIRAT ALTUNMEŞE KİMDİR?

Fırat Altunmeşe, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Bir abisi, bir ablası vardır. Babası türkücü İzzet Altınmeşe'dir.

İstanbul Bilgi ÜniversitesiSinema ve Televizyon Bölümünden mezun olmadan 2 sene sonunda bıraktı. İstanbul'da Craft oyunculuk atölyesinde 2 sene özel oyunculuk dersleri aldı.

2013 yılında başrolleriniTimuçin Esen ve Ahu Türkpençe'nin paylaştığı "Vicdan" adlı dizide oynadı.

2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Albayram ile paylaştı. Dizi`nin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

Haberin Devamı

2015 yılında önce "Gizli Ajanda" adıyla çekilen sonra "Hesapta Aşk" adıyla vizyona giren filmde Meriç Aral, Derya Şensoy, Fırat Altunmeşe, Burak Tozkoparan, Kutay Kalabalık, Yasin Çam, Özlem Çakar, Bennu Gerede,Burhan Öçal rol aldı.

2016 yılında senaryosunu Sinan Tuzcu'nun yazdığı "Kehribar" adlı dizideGürkan Uygun, Berk Hakman, Umut Karadağ, Dolunay Soysert, Özge Özder,Hakan Boyav, Necip Memili, Ayça Varlıer ile birlikte rol almıştır.

Ünlü oyuncunun 3 yıllık bir ilişkisi var fakat ismi henüz bilinmiyor.