Magazin Johnny Depp: Üç yıl boyunca oyuna geldim

Johnny Depp: Üç yıl boyunca oyuna geldim

Paylaş
Johnny Depp: Üç yıl boyunca oyuna geldim

Eski çift Johnny Depp ile Amber Heard’ün ‘iftira davası’nda ikinci duruşma görüldü. Depp, eski eşinin kendisini üçyıl boyunca oyuna getirdiğini öne sürdü.

ABD’li oyuncu Johnny Depp’in (57) eski eşi Amber Heard’ü (34) dövdüğü haberini yapan İngiliz The Sun gazetesine açtığı ‘iftira davası’ Londra’da ikinci gününde devam etti. Depp, kendisini alkol ve uyuşturucu alışkanlığı nedeniyle “şuursuz hareket etmekle” suçlayan gazetenin iddialarına yanıt verdi. Depp, kendisini şöyle savundu:

Haberin Devamı

'Planlı sigorta'

  • Hayat tarzının ilişkilerine zarar verdiği hakkında Heard’ün 2013’te yazdığı ancak göndermediği elektronik posta hakkında: “Alkol ve madde kullanımımı kendisi başından itibaren, 3 yıl öncesinden ‘sigorta’ olarak gördü. Bunu sonradan anlayabildim.”
  • Eski aşkı Winona Ryder için yaptırdığı dövmesiyle dalga geçtiği için Heard’e 2013’te vurduğu iddiası:

'Tamamen uydurmaca'

“Heard’e fiziksel olarak saldırdığım tamamen uydurmaca. Hatta ben dövmeyle ilgili tartışma bile hatırlamıyorum. Alkole yeniden başladığım için mutsuzdum.”

  • Mutfakta sinir krizi geçirip şarap şişesini fırlatma videosu hakkında: “Öfkeli bir anımdı, Heard yere atılan eşyalardan zarar görmedi. Beni kaydettiğini bilmiyordum.”

'Elton John kurtardı'

Depp, Vanessa Paradis’le 14 yıllık ilişkisinin 2012’de bitmesinin ardından alkol bağımlılığından kurtulmak için çabaladığını ve bu konuda en büyük desteği İngiliz müzisyen Elton John’dan aldığını da açıkladı. Depp, o dönem için “Çok acı çekiyordum. Vanessa’yı ve çocuklarımı mutsuz etmek istemiyordum” dedi. Paradis, davada Depp’in tarafında tanık olacak.

Johnny Depp, Winona Ryder ile 1990’larda aşk yaşamıştı. Ryder, Depp’in tanığı olarak davaya katılacak.